Dobro jutro,
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Pa se to, nekaj slikic iz zadnjih dni sem dala v album. Zmerila sem si tudi obseg trebuscka, meri 82cm. Ne vem pa, s koliko sem zacela:).
majabar super slike

. A si se že privadla življenja tam?
kapesanta super za pregled.
zori št. naj bi se razlikovale. Še najbolj realne kot imam v spominu so res od H&M, drugače pa sem nekje prebrala, da naj bi imeli od C&A kratke nogice in se priporoča zato 1 večja

. Če je kaj na tem, pa ne vem.
Jaz pa moram reči da mi je ta črn bodi prav všeč, ga imam namen kupit. Ravno zato ker ni bel , rumen ali zelen kot imam vse ostalo. Pa rdečega bom tud kupila. Bo pač tudi če bo fantek v rdečih srčkih al kaj je že gor

. Mene motijo edino hlačke, ki gredo zraven ker nimajo stopalk. Jaz imam rada kompletke, tako da hlače morajo bit zraven. Kako pa se obnesejo kaj hlače brez stopalk? Kaj imaš potem spodaj? samo nogavičke al še kaj?
simonmojca hvala za zajtrk, za srečanje sem takoj ZA

dobra ideja.
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
jutrooooooooooooo
ojej kira noč....svetlo svetlo...premik L.....premik D stokraaaaaaaaaaaaaaaat!!!!
malo moram potarnat! in danes me boli hrbtenica nenormalno....
Soncchhek tole mi je pa znano, imam že vcel teden tak. Meni se je začela medenica premikat in me zato vse boli. mi je maserka včeraj potrdila da se mi je posebno še desna stran že premaknila, pravi da je vsaj 1 mesec prekmalu za to in naj omenim ko imam pregled

. Boli pa tok, da bi se cele noči sam

.
aleunam se trinjam. Sončka hočem, vsaj malo bolj toplo bi lahko bilo. Lepo se imejte. Pa Pa