hojla!
Dobrodošle nove čvekice/
! Se mi je zdelo, da se bo še katera pridružila, ko opravijo prve preglede!
valentina85 - jaz se bojim, da bodo moji tudi tako odreagirali - čeprav imam redno službo za nedoločen čas in sva poročena in niti nisva več tako zelo mlada. Je pa res, da faksa še nimam čisto zaključenega, čeprav se mi zdi, da ga bom dokončala še pred novembrom. Bi bilo super. Neverjetno mi je, da se niti ne sekiram dosti (glede faksa - odziv staršev bom pa kmalu videla), kar mi sicer ni podobno - sem bila pred nosečnostjo bolj paničar. Očitno hormončki poskrbijo za marsikaj.
Jaz sem povedala 3 mojim najbližjim prijateljem, ostalim bova pa po 1. pregledu, ki bo ta četrtek - KONČNO!!!
Komaj čakam, da se neham pretvarjat, da je vse OK, če pa mi je slabo in sem utrujena, da bi najraje cele dneve preležala in prespala.
Majčkeno me tudi skrbi toksoplazmoza, ker ima tašča vrt in je strašno ponosna na svežo solatko, jaz pa se je zadnji mesec in pol sploh nisem dotaknila, ker se mi zdi, da mogoče ni dovolj dobro oprana. To soboto ali nedeljo bova pa (kakor skoraj vsak vikend) spet prišla na kosilo in povedala novico in bom lahko začela "težit", da mora biti solata res temeljito oprana. Upam, da ne bo užaljena.
A si je katera že kupila večji modrček? Jaz sicer nisem opazila, da bi imela dojke kaj večje, čeprav je moj
že pred testom rekel, da so bolj napete in polnejše. Sem pa opazila, da me nekdanji modrčki vsepovsod nekaj tiščijo, da niso več OK. In sem si danes kupila novega - 1 številko večjega in se počutim super! Bilo bi sicer dobro, da ga prej operem, ampak ker bom danes cel dan v službi, sem ga kar obdržala na sebi. In res je velika razlika! priporočam, da poskusite.
No, želim vam lep dan in čimmanj gledat skozi okno.