Majabar vse najboljše za rojstni dan
. Verjamem, da je bil pregled danes najlepše darilo, ki si ga lahko dobila. Pa s sladoledom si mi tut lušte naredila
.
Hja, poročanje s pregleda. Mah, kaj naj vam reče. Za ubogega Pildka sami šoki.
smo pridelali, jupijaja
. Veliki smo 9.6 mm. PDP ostaja enak. Dete je pravi razgrajač, ga je g moral kar precej loviti, ker se je izmikal. Se je režal, da ga ta pri dobrem mesecu starosti podi naokrog.
Kaj je torej šok? Da bosta morda dva
. Na drugi strani maternice se je namreč videlo še nekaj, a premalo, da bi oblika lahko povedala kaj natančnejšega. Najverjetneje je samo popkovina, ampak imam čez teden dni spet uz, da preverimo, če popkovini morda ne bije srce. Mož je navdušen in vriska, jaz pa po pravici povem, da si ob dveh hčerah želim le še enega otroka. Ta je tudi nadvse zaželen. Dva pa bi bila morda le prevelik zalogaj.
So pa dvojčki pri nas možni, ker sta bila dva že pri drugi hčeri, a je drugi odmrl v 7. tednu. Pa sem mislila, da je igri naključij zadoščeno in da se ne bo več poigralo z nami.
Aja, pa Pildek je bil konec marca star že 33 let. Naslednji pregled pa je torej 21. 4.
4mybaby, če ni skrivnost, kje si kupila hlače? Tudi sama bom morala namreč v kratkem po nakupih. RAda bi kakšne udobne na gumico, pa tudi kakšne mehke kavbojke in kakšne športne. Je mogoče katera že kje kaj nagledala?
Ko je ena spraševala za razliko med otroci. Jaz imam med hčerama 23 mesecev. Če bi lahko zavrtela čas nazaj, bi zrihtala 18 mesecev
. Sem popolnoma navdušena nad tako malo razliko. Res odlično, ker sta od takrat, ko je mala dopolnila 18 mesecev, nonstop skupaj, najboljši prijateljici, zaveznici. Ni bilo nobenega ljubosumja. Tavečja je kmalu pozabila, da je bila kdaj edinka. Pa po tistih letih crkljanja doma, ko še nista hodili v vrtec - sem imela obe doma - se mi vedno kolca.
Zdaj pa mož že končuje kosilo - mojo najljubšo jed - ričet in zato že bežim v dišečo kuhinjo.
Lepo bodite.