Dan, končno sonček!
Ribica Nemo in MissLady, z veseljem vaju sprejmemo medse. Jaz upam, da se nas do novembra nabere vsaj 80.
Tako da vse novemberke, ki to berete, pa se odločate ali se javiti ali ne, kar dajte. Vse ste dobrodošle! Več mnenj, znakov, takšnih in drugačnih "težavic", ki jih imam tudi sama, vedno rada preberem... Da vidim, da nisem sama v tem, da preberem kako se tega rešiti, omiliti. Skratka, skoraj bi lahko rekle več glav več ve oz. več trebuščkov več čuti.
Moram povedati, da v svoji okolici nimam nobene
, s katero bi se dejansko lahko odkrito pogovarjala in ki bi bila v istem kot jaz. OK, soseda ma rok avgusta, ampak se ne vidimo pogosto, niti prej nisem imela nekih stikov z njo. Tukaj pa smo vse v istem šmornu in pogovori niso nič čudni.
Bi še katera?
Buši... odvisno kaj si oblečem. V pajkicah in tuniki se ful vidi, saj pravim, za kak mesec več (pač, podlaga od prej
), sicer pa sem danes dopolnila 17. teden, torej vstopam v 18. in bušija z veseljem pokažem. Smo v petem mesecu, kdo bi si mislil kako čas beži. Se mi zdi, da me bo november kar presenetil in tik-tak tu.
Nežni
so prisotni in takrat se počutim kot v sedmih nebesih.
Aja, pa še slaba stran
... Kljub dokaj rednem mazanju, sta se pojavili dve čisto frišni striji.
Saj jih imam že od prej, kožo mam precej neelastično in sem to pričakovala, ampak sta me vseeno neprijetno presenetili.
Renesme**, zelo lep trebušček!
Res je, ravno pravi! Na sosede pa se ne oziraj.