Dobro jutro oz. dan,
da se spet mal oglasim in poročam. Najprej pa seveda pozdrav vsem novim in upam, da se še katera pridruži...več nas je, boljše je.
Moj buši je tudi začel kipet, spet odvisno od dneva...zvečer je kar ogromen proti jutru. Imam sposojen Angelsound in včeraj sva z mojim našla srčka in je prav smešno, res kot en vlakec, ki se mu full mudi.
Za poroko vse urejeno...če ne gre na najvišji točki Slovenije, bo šlo pa pod njo (še vedno bomo nad 1.000m
), ko pa bodo začeli poročati na vrhu, pa sva rekla, da greva definitivno obnoviti še enkrat poroko. Slavje pa potem na Bledu in se že vsega prav veselim, prav tako kot vsi povabljenci. Seveda, ko so izvedeli je bil spet en šok, ampak pozitiven in veliko smeha. Sicer bom že v 7. mesecu, pa upam, da bom tisti dan polna energije, da me ne bo prehitro vrglo v horizontalo
.
Drugače se počutim super, saj drugega niti nisem pričakovala, glede na to, da sem vstopila v drugo trimesečje
. Zdaj vidim kako gre hitro čas, 1,2,3, pa bo pikec/pikica tu.
A hodi katera še v hribe? Mene zanima, če je še priporočeno it na easy na kakšnega...tam cca. 2000m, več ziher ne. Jst imam še željo v naslednjem mesecu obiskati vsaj dva, pa ne vem...sicer mi je ginekologinja rekla, da lahko tečem, hodim...vse...pač pretiravat ne, zato mislim, da če bi šla lepo počasi (ne preveč po skalnatem) in če vsake tolk časa počijem...bi pa menda šlo. No, itak imam kmalu prgled, pa malo povprašam še prej. Začela se je sezona in to bom najbolj pogrešala, pa s etolažim, da pa drugo leto bo spet vse po starem, le da gre en član več zraven.
Uživajte, pa se kmalu slišimo!