IZVIRNO SPOROČILO: emma83
Ojla punce, kako ste?
Mene pa desna bradavica srbi za znoret, kr koža mi se lušči na kolobarju. Nekje sem prebrala, da je to normalno, da se mlečne žleze pripravljajo na svoje delo ampak srbi pa ful, praskat se v javnosti glih ne morem.
Jaz sem bila tud v soboto v BC, pa sem videla voziček CAM in mi je bil na videz ful všeč, no potem sem zvedela, da so kolesa plastična ne napihljiva, da se športnega dela ne da obrniti v obe smeri in da lupinica nima isofixa, tko da odpade. Zdaj pa razmišljam v smeri Quinny Freestyle + košarica dreami + lupinica maxicosi, komplet z isofix podstavkom pride blizu 800 €, in je spet to eno malo bogastvo. Tko da res ne vem več.
Mene so bradavice srbele pred časom. Vem, da je RES ZA ZNORET! In sem si jih vsake toliko mazala z običajno univerzalno kremo Garnier, pa je minilo. Kar pa se tiče opreme za

... Meni je mama še včeraj rekla (pred njo pa že 100 drugih ljudi), da naj ne pretiravam v ničemer, ker teh nekaj let, dokler se vozijo v vozičkih, mine mimogrede. Ve o čem govori, šest let nazaj je sama vozičkala

. Ona je večino zadev dobila in se je tudi vrnilo, torej od tega jaz "pričakujem" samo posteljico.
Tako da jaz bom kupila varno, uporabno opremo, ampak rabljeno (voziček, lupinica, isofix). Se bomo pred nakupom prepričali, da ni poškodovano, potem pa ni hudiča, da ne bi zdržalo. Otroku vsekakor privoščim najboljše, ampak nismo ravno mađarski bankomat, ki serekeš. Je in še bo ogromno drugih izdatkov. Če posteljico dobim, dokupim najbrž samo jogi, posteljnino, potem pa še previjalno in blazino za dojenje.

Se mi zdi, da zna razbremeniti roke. Pa zadnjič sem videla banico na stojalu. Za moje pojme primerno za prvih nekaj mesecev, če ni pri roki moškega, ki bi ti nosil kar nekaj litrov vode. Postaviš pred kad, natočiš z tušem in čopkaš.

Dajte kak nasvet, kaj vse je dejansko potrebno. Mam občutek, da mam neke predstave v glavi, pa ni prav...
Majabar, jaz si jutri "privoščim" frizerja.