Dan!
Acegirl, ni problema, lepo, da si se dodala sama. Jaz sem samo še dodala par podatkov, ki so se nabrali vmes.
Majabar, čestitke za bronasto medaljo!
Pajac, dobrodošla med nami. Te dodam na seznam.
Nejka, mate že dež? Pri nas še tu pa tam izza oblakov posije sonček.
Jaz pa sem danes nekam zmatrana, pa ne vem od česa. Zaspala sem okrog pol deset_ih, se vmes parkrat zbudila, ampak vseeno sem skoraj preveč utrujena. Tudi
me ni prebudila. Pa spodaj v bušiju me malo boli, pri desnem jajčniku. Čutim med vožnjo, hojo, če se v sedečem položaju zravnam... Sem komaj prišla v službo, pa že komaj čakam, da mine ura 12, da grem domov.
Sem si nameravala danes premeriti sobo, da malo preračunam kam kaj dati, da bo prostor za otroško opremo. Bo treba pisalno mizo in akvarij odstraniti, ostalo pa nekako smiselno porazdeliti.
No, pa se tudi pri nas dogaja na veliko... Dve sosedi sta
, ena ma rok junija, druga avgusta, pa tudi naša snaha je noseča. Sicer še čist na začetku, ampak nekje je treba začeti. Sta se kar dolgo trudila, pa ravno sta nameravala na posvet, potem pa uspe.
Tako, da smo včeraj skoraj celo popoldne klepetale s sosedo (avgustovko
) in snaho, pa še mama je kakšno rekla zraven, saj ni tako daleč nazaj, da je bila nosečka. Taprva ogromno izkušenj, tudi ima že otroka, jaz sem tam nekje vmes, snaha pa je z veseljem požirala vse najine besede. Komaj čakam, da se vse to narodi.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 29.5.2010 8:47:22 >