writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

24.03.2010, 13:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a se men smejiš

clock-img

24.03.2010, 13:25

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:26

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tiste ki ste že vozile otroke k psihologu dejte mi nekaj pomagat...imam vprašanje:

morda preveč ali prepogosto pije?
1.ni opaziti
2.prepogosto pije
3.pogosto in preveč pije

halo!...kaj nej tuki odgovorim on res veliko pije ampak sej a ni dobro čim več pituser posted image ...ne morem pol odgovorit da prepogosto in preveč pijeuser posted image

Jst sem tle odgovorila 1. M pije recimo en kozarc vode, čaja, soka z vodo na uro do dve. Meni se to ne zdi veliko. Kozarc ima deci pa pol, pa ponavadi pije en deci, če nori okoli tut celga. Takrat vačinoma vodo.
Je pa res, da če ji dam jabolčnik (100%), ga popije tut cel liter. Ji je tko dober, da bi lahko sam od tega živela.

Je pa tut odvisno od dneva in od tega kaj je jedla (po pašteti recimo ful pije).

Ne vem kje bi bil problem, če bi preveč pili user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

istega mnenja k maja

clock-img

24.03.2010, 13:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja pojma nimam kaj naj obkrožim...tok majo butaste no da res ne vem...pol najboljš da 1-ko

clock-img

24.03.2010, 13:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ti obkroži enko...da te nebi še kam poslali, ker maš pijanca doma...in to brezalkoholnega user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

Eh res majo nenormalne no...če hodi...če sedi brez opore...če sam pije...je...user posted image ...3 letni otrok user posted image

clock-img

24.03.2010, 13:59

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla.

Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki user posted image . Pa lepo, da sta se oglasila.

clock-img

24.03.2010, 14:03

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Maja - hvala Tvoje pa nisem dočakala, sem prej šla.

Ledenka - en pokrov od zložljive posode je ostal pri meni, dobiš ob prvi priliki user posted image . Pa lepo, da sta se oglasila.

Pa naslednjič user posted image

clock-img

24.03.2010, 14:03

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ojla user posted image user posted image user posted image

spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležalauser posted image

Šivilja pridna si user posted image , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne?user posted image sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre

maja kaj ste to meli? modno revijo? kje?

Ledenka pozabila sm te vprašet katere ribe ti že daješ M?

majana a si si kaj kupila?

Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne

Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč.

A gre morda kera jutr v LIDL?

Halo a sem mogoče duh????

clock-img

24.03.2010, 14:05

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

spali za en drek, res ta čmru se je stalno zbujal za pop.... pol je pa ob 6h vstal. še dobr da mam kozmetičarko da bom lh mal ležalauser posted image

Šivilja pridna si user posted image , midva z M sva bla učer v Kosezah pa sva kupila ribice, ja tale Simon kar simpatičen a ne?user posted image sm vzele cele osliče - mamo radi morske ribe, sicer pa prisegamo na orade in brancine, pa tudi na fileje škarpene.... mnajmi, moj pa ma rad loslosa-meni pa ne gre

Tanja jaz sm bla učer v Kosezah v reniniju pa ni blo prav nič pametnega - vsaj zame ne

Dudica ta trikolesnik sm tud jaz hotla, sm sm našla na bolhi takega k je pokazala Kasija za skor pol manj eurčkov, mi je pa ta iz Hoferja všeč.

Ne duh pa zihr ne (mogoče zombi, če niste nič spali) - odgovor iz moje strani je -NE (še nikoli nisem bila v lidlu user posted image )

clock-img

24.03.2010, 14:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest ti grem lahko v domzale....kaj pa rabis

clock-img

24.03.2010, 14:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image user posted image user posted image

Odgovor iz  moje strani:

- modna revija je bla včeraj v emporiumi in M je bila manekenka
- majana si ni nč kupla, ene hlače sva gledali v reviji
- jst grem jutri v PO in grem lahko v Lidl, če kaj rabiš

Duhec pa nisi, sam sem šla prehitro čez user posted image

clock-img

24.03.2010, 14:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

clock-img

24.03.2010, 15:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kosilo pojedeno, M.spi - upam, da kako uro, jaz bi tud šla na kavč user posted image

šivilja, hvala user posted image itak bojo še kopalke, tko da bom že prišla iskat

tubby, jaz mu dajem lososa. se še nisem odločla za kaj drugega, pa bo treba

maja, komot lahko daš link KatMAt user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

24.03.2010, 15:59

clock-img

Anonimen

ojla!

iz vrtca domov. otroku se ne da nikamor, jaz imam tudi sonca za danes dovolj... pa še neki oblaki so prišli...

"črni konji čez nebo,..." ali kako gre že...
ve pa, vidim, se smejite... in prav je tako! čim več pozitivnosti!

maja, manekenski začetki so odlični!user posted image
tubby, duhec... U. je tudi že lososa pokusil... mu ni bil preveč všeč. tunino pašteto bi pa kar lizal... saj vem, ni še priporočljivo.

vas grem še malo prebrat.
se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...)

no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda.

clock-img

24.03.2010, 16:01

clock-img

Anonimen

aja: Dudica, a ne velja tisto, da moraš na 25 kg popiti 1 l tekočine na dan? ali kako je že?
nasvet: na hitro reši tale test, ne se ustavljat pa boš na vse pravilno odgovorila!

clock-img

24.03.2010, 16:01

clock-img

tubby

pencil-img

858

Katmat  Maja hvalauser posted image eno bi prosila za dežne škorence za T št 30 punčkaste, ne vem keri bo lažje da ne bo samo zarad mene hodila???

clock-img

24.03.2010, 16:19

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

se mi te dni kar neki zaključki delajo. in očitno se bom z zaključkom porodniške vrnila na staro delovno mesto (me kar strese, ko pomislilm na to: ne zaradi sodelovcev, ki so super, tudi ne zaradi strank, ker jih "obvladam", temveč zaradi rutine, v katero lahko spet zapadem...)

no, malček še verjamem v spremembe! na dobro, seveda.

rutina - tega se tud jaz bojim... zaenkrat sem zmenjena, da bom delala tiste stvari kot pred porodniško. mi ni všeč, vsaj delokrog bi rada spremenila... bomo videli, kako bo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

24.03.2010, 17:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mi smo nabrali bršljan za butare user posted image

Zdej pa gleda, tole kolo

http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20512c-pr-16999.html

clock-img

24.03.2010, 18:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 18:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zdej mi bo pa pisker odneslo. Tamala je SPET bolana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cele tri dni je bila v varstvu. Jaz ne bom nikol faksa nrdilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajojuser posted image user posted image user posted image Kaj pa ji je?

clock-img

24.03.2010, 18:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

rutina v službi...Sej je težko, da je ne bi bilo, če pa skoz isto delo delamo. Men je tud ful bedno it nazaj, ampak glede na to, da sem se danes uspela zmenit, da bom šla lahko predčasno drugam, si mislim, da bom tistih 6 dni pa že zdržala.

clock-img

24.03.2010, 18:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ja šit no!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem