writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

10.03.2010, 19:36

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB.

Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila.user posted image user posted image user posted image Da bi trajalo.

clock-img

10.03.2010, 19:37

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

dudi pa drugič-se ne mudi tok zelo.

flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad!

šivilja sej nima tolk igrač veš. V bistvu ima še vendo igralni center postavljen, pa še ene par drugih igrač in to je to. Si že zasluži še kakouser posted image

clock-img

10.03.2010, 19:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sem imela obiske (mamo in sestro), ki so se ukvarjali z otroci, tako da sem dokončala zapestnico - jutri bo na FB.

Moji otroci so bili pa nenormalno pridni - sta pomagala pripravit večerjo, lepo pojedla, pospravila po večerji in se lepo umila.user posted image user posted image user posted image Da bi trajalo.

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image Pridna četicauser posted image user posted image

clock-img

10.03.2010, 19:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
flaska sej bo kmalu konec te zime. Mene moj skoz tolaži, da ima zdej sonce že toliko moči, da čim bo posijalo, bo stopilo sneg in bo pomlaaaaaaaaaaad!

hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na danuser posted image

tole čakamo vse, ane:
user posted image

clock-img

10.03.2010, 19:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Aja, ker pri nas je rojstvo prvega otroka sprožilo darovanje kupov igrač. Pri tretjem pa nič.
Samo Dupo je res dobra investicija - zdaj se že vsi trije igrajo - dva zidata en pa podira, pa so vsi navdušeni.
Jaz jima skor nisem drugih igrač kupovala kot Lego in Duplo, večino sta pa dobila za darila od drugih.

clock-img

10.03.2010, 19:43

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

hihi, bom verjela ko ne bom več snega kipala dol za avta parkrat na danuser posted image

tole čakamo vse, ane:
user posted image

Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju user posted image

clock-img

10.03.2010, 19:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ja, to čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image Še malo....

clock-img

10.03.2010, 19:51

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal user posted image Sem posnela prve 'korake' user posted image

Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo user posted image

clock-img

10.03.2010, 19:59

clock-img

tubby

pencil-img

858

Tanja nas tud igrače ne zamotijo preveč... naš bi plezal pa skoz okno gledal...
zadnjič sm mu dala enga slončka k mu v glavo mečeš žogice, pa mu je šlo, pol pa se oglasi glasba...

se mi zdi da je Tiny love sm ga ne najdem...

drugač pa obožuje žogice pa avtomobilčke  user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2010, 20:00

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image

Tanja

clock-img

10.03.2010, 20:01

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica. 

clock-img

10.03.2010, 20:08

clock-img

tubby

pencil-img

858

clock-img

10.03.2010, 20:08

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

hvala punce kot vedno, potem pa kupim sotor...ce ne grem prepozno.

ma daj flaska, ti kriva za bronhitis?!?!?!? edino ce mu kadis v obraz! mislim, moja mami je bila tolk previdna, in bi me ful oblekla, pa bodije, pa spodnje majce, pa kapa, sal, in vse to, in bi spet vse dobila - bronhitis, tonsilitis, laringitis, in kaj vse ti pade na pamet to sem vse imela, pa tud pljucnico..... in ni ona bila kriva, taksna sem bla in pika. z D gremo vn tud ce piha, dez, sneg in vse in do sedaj ji ni nc blo....a jaz in moj sva tolk bla bolana v zadnje cajte, njej pa nic....

clock-img

10.03.2010, 20:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm prezgodej poslala. Tole je mislna dudica. 

uuu kje si jo pa našla user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud katmat je ful všeč

clock-img

10.03.2010, 20:11

clock-img

lake

pencil-img

3955

Samo cena je pa 40 evrov.

clock-img

10.03.2010, 20:11

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ivana, traktorčka res še ne kupovat-mi smo zadnjič poganjalčka, pa mu še ne potegne. Ko ga dam gor, je kake pol minute gor (ne gre naprej), pol pa dol zleze. Je pa tak, da se ga da predelat v porivalca, to je pa danes zgruntal user posted image Sem posnela prve 'korake' user posted image

Mulo je pa zdej tok poln energije, da ne vem, kdaj bo šel danes spat...mah, počasi se bom spravila h kopanju, pa bo kar bo user posted image

Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnilauser posted image

clock-img

10.03.2010, 20:18

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi imamo tole

user posted image

ki se raztavi in rata tole

user posted image

clock-img

10.03.2010, 20:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Samo cena je pa 40 evrov.

ja jaz sem dala za miklavža v mulerju je bil mislim da takrat ene 33€

clock-img

10.03.2010, 20:21

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Kaj pa je to za en?Kje si nabavila?Jaz bi kaj takega ja, ker je naša tko kot od tubby-bognedej pri miru bit. Mora bit skoz akcija.Pa skoz ,mi pleza na stopnico, ki gre na balkon in odgrne zavese in pol stoji ob šipi in tolče po njej. Iz te stopnice se je pa tud že n-krat zvrnilauser posted image

tisti: http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=poganjalec&submit1=Najdi
saj papua ma prav, poganjalci so super ideja, D. je danes probala F.ga in ji je blo ful vsec!
drugac pa tud moja stoji ob sipi in non stop tolce po njej!!!

clock-img

10.03.2010, 20:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Naš T je dobil takega za 1 RD in je tud Maju že fuL zanimiv in zelo rad sedi gor in šofira ko le ima možnost za to user posted image
Ga bo najbrž tud on dobil za 1 rd

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.3.2010 20:23:35 >

clock-img

10.03.2010, 20:23

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič.

clock-img

10.03.2010, 20:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zdej grem pa še mal k mojmu

nočko

clock-img

10.03.2010, 20:29

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Danes je bil naporen dan...Moj se je dve uri vozil.Promet. Vidiš Ivana dobro, da nisi nikamor šla. Splužil pa niso nič.

jap, res! dobr si svetovala!!! hvala! zdaj se cakam da moj pride, pol ure nazaj je bil tam blizu palmanove...

clock-img

10.03.2010, 20:36

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

tole čakamo vse, ane:
user posted image

Ja, samo namesto knjige boš imela dva otroka v naročju user posted image

ne bo težavuser posted image user posted image

Ivana, samo da je zdrava!user posted image user posted image user posted image Ok, pulijo živce če kričijouser posted image Sam nimaš kej, pride v kompletu.

Uuu, kakšne igrače!!! Eh, jaz mojim otrokom samo kaj za sestavljat kupim. Kocke, pa v Ikei sem en super komplet dobila za šraufat in sestavljat... Tole me pa nič kaj ne privlači... Prevelike kompozicije za moj okususer posted image

clock-img

10.03.2010, 20:38

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Sovražim usrano stanovanje. In sovražim pucanje. Kaj narest? Najboljš da grem spat da ne bom te štale gledalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem