masha, anajrim, katrinka, in ostale nosečke...ali se vaši otročki tud raztegujejo in obračajo v trebuščku, da vse boli? Pri men je včasih kakšen gib tako čuden, da moj dragi že misli, da se je začel dogajat.
Ja pri meni je isto...ravno sedaj ko sedim tu za compom...se mi tako premetava da kar boli in se izboči tudi za 5cm...

Grozen občutek....mu ful dogaja...je čisto nogometno razpoložen
Petrca - jaz sem 14.6. dobila nakazilo iz Csd..papirje pa sem oddala zacetek maja...mislim da ko dobiš odločbo je potem do naseldnjega 15. v mesecu...pa naj me kera popravi če to ni res
Danes sem imela prvi
CTG - ja krivulja je zelo lepa...mi je pa sestra rekla da je že tako nizko da lahko vsak čas ven zleze... bomo videli kaj bo in kdaj bo

Sem pa tam ležala 1h ker vsakič ko se je mali premaknil se je zgubil utrip, moja G pa zahtava da je 5min neprekinjeno posnet na hrbtu, levem in desnem boku...torej max. 20 min ne pa 1h, sem mislila da bom zapala tam
Neka noč - res je bilo čudovito in kar se mene tiče lahko kadarkoli in nujno vse skupaj ponovimo!!!
ZGLEDAŠ SUPER:::RESNIČNO:::
Candy - spiš pa ko dojenček...super ko bi jaz spala 5h v kosu...hm tega že 3 leta ni več

, pa pridna si še vedno hodiš na telovadbo... super...jaz se moram pa drug teden tudi enkrat prikazat...predvsem zaradi drugega dela... Dobro opravi na CTG...se čujemo!!! V četrtek me pa res žal ne bo ker bova šla v Avstrijo...pa naslednjič...
NN in Candy - ja ledena kava...mi je bilo včeraj nerodno rečt da bom tudi jaz ledeno kavo...ko pa že na začetku nisem slišala...pol pa tudi ne ...si bosta mislili da imam tako zapacana ušesa

, naslednjič jo naročim tudi jaz!!!!
Tivoli - jaz sem za... kje in kdaj...???
Candy - ne se razburjat...daj telefon na OFF oziroma se ne javljaj na neželjene klice...ko jaz pokličem pa se le javi