writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

12.07.2010, 13:02

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Jst bi se že lani, pa financ minister ne dopušča, pa moj tudi ni najbolj navdušen nad tem.user posted image
Bom začela Loto igrat. user posted image
T.Z., poskušam dihat.

clock-img

12.07.2010, 13:10

clock-img

lidik

pencil-img

3706

urskaf ja začni, jaz bom pa stiskala pesti, da ti uspe tudi kaj zadeti. in potem čaw čaw tašča. user posted image

clock-img

12.07.2010, 13:25

clock-img

lidik

pencil-img

3706

urskaf dej a te razveselim - še samo 90 - krat seveda minus dopust greva delat !!!! Imam prav izračunano? user posted image

clock-img

12.07.2010, 13:36

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Čisto prav!!! user posted image
Saj ne vem, če se naj veselim. Tuki imam vsaj super sodelavce, ko se zabavamo in imamo fajn. Doma bom mogla pa gledat tega zmaja. user posted image

clock-img

12.07.2010, 13:38

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

ojla čveke......... kak vrag je to če ti cel dopoldne ne dela internet!!!!!!.. sm bla kar na trnih, no...... vidim da ste mal obdelale tašče, pa boljše polovice, pa morje, pa cukr test... no mene čaka 20.8, zjutraj ob 8 morm že sedet v čakalnici.. ampak ker mi bojo pol vzeli kri me je že zdej strah če ne bom kam padla... zadnjič namreč mi kri enostavno ni tekla, sem jedla zjutraj nazadnje, pol je blo pa to sredi dopoldneva, pa me je sestra poslala jest, pol je blo pa ok..... drgač je blo pa luštno pr simonittiju... naša bebica raste, kaže da je malce bolj podobna punčki... hahahah-zdej s pa atiju že smeji, smo lepo zdravi, nč se dejansko ne redimo... sam ma toksomoplazmo morm pazit ker sm negativna.... postlica je že parkirana v spalnici,ker zdej preurejava spodnje prostore in nama je vse napoti... tašča pa uhhhhhhhhhhhhhhhh.. v soboto mi je speklo do kraja, pa sem mojmu zvečer povedala vse kar mi je ležalo na duši, pol jo je pa v nedeljo zjutraj postavil na realna tla, ampak smo dosegli užaljenost in smiljenje .. ja kaj pa druzga,.... ampak se ne sekiram več!!!!!!!!!! 
no zdej so pri nas na vrsti previjalne mizice....
user posted image user posted image

clock-img

12.07.2010, 13:45

clock-img

lidik

pencil-img

3706

urskaf veseli se !!!!!!!!!! sej ti ne bo treba veliko zmaja gledati. Bom te že jaz kam odpeljala, da ti je ne bo treba gledati. user posted image

O obcinarka, a ti tudi 20.8. NO ok, če ne prej, se pa midve spoznava 20.8. ob 8.uri pri stricu filipu. user posted image

clock-img

12.07.2010, 13:51

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

no velja.... jaz ti bom pomežiknila, pa bova že vedeli... hahahahahuser posted image  ... a maš tud cukr test???.. mene nekak odbija tole, a kaj češ.. bomo preživeli tud to...

v službi še vedno na polno.. naveličana sm ko h..user posted image .. kakšen recept??

clock-img

12.07.2010, 14:01

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja ja cuker test ja. Kaj tebi je kaj rekla, sledi potem še kakšen pregled, ali je to to? Še imaš kakšen pregled pred tem cuker testom?

clock-img

12.07.2010, 14:03

clock-img

Oxer

pencil-img

81

Recepta proti naveličanosti žal nimam, ker se soočam s podobno situacijo.
Mi je pa zdaj lažje v službi, ko je slabost malo popustila. user posted image

Jutri teden grem pa jaz pogledat mojo pikico, da bom potem bolj pomirjena, da je res vse o.k.

clock-img

12.07.2010, 14:08

clock-img

Anonimen

Recept? Ne vem... jaz odštevam že sekunde ne samo dneve user posted image

drugače pa urskaf in lidik: bosta z mano hodili na vozičkanje takrat ko bosta že doma....

clock-img

12.07.2010, 14:13

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

ja cukr test, pa odvzem krvi.. midva bova menda čekirala še bolj intenzivno toksomoplazmo... pa mam vaginalni pregled, pa UZ, kjer je lahko moj dragi prisoten ki komaj čaka, da spet vidi to kot kaže " rožletko".... user posted image ...  

clock-img

12.07.2010, 14:17

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Recept? Ne vem... jaz odštevam že sekunde ne samo dneve user posted image

drugače pa urskaf in lidik: bosta z mano hodili na vozičkanje takrat ko bosta že doma....

JAAAAAAA..... samo to bo šele novembra. Bo vredu? user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:18

clock-img

lidik

pencil-img

3706

aha obcinarka, torej če prav razumem, je to tvoj naslednji pregled? Vmes nimaš nobenega več. Ker jaz imam tega, o katerem ti razlagaš 19.7. 

clock-img

12.07.2010, 14:19

clock-img

Anonimen

lidik itak da bo v redu, bom do takrat ravno nazaj v kondiciji user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:22

clock-img

lidik

pencil-img

3706

lidik itak da bo v redu, bom do takrat ravno nazaj v kondiciji user posted image

zmenjeno. Torej urskaf vidiš - zmaja odpiši !!!! NI časa za njega. Bova vzeli tvojega sončka in bova šle k T. Z. na vozičkanje.

clock-img

12.07.2010, 14:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

zmenjeno. Torej urskaf vidiš - zmaja odpiši !!!! NI časa za njega. Bova vzeli tvojega sončka in bova šle k T. Z. na vozičkanje.

jaaaaaa!!!! user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:27

clock-img

lidik

pencil-img

3706

urskaf !!!!!! se strinjaš???? Moraš tudi ti potrditi načrt, glede na to, da sta ti in tvoj Mihec tudi udeleženca. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:27

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

aha.. ja pol bo pa držal.. no jaz bom takrat v 20t... torej se vsaj vidiva na cukr testu!!!!!!!!!!!!!!!!!.. fajn, bo še ena k bo pila sladko vodo...
sicer pa že komaj čakam, zdej me mal drži, ker je kao spol mogoče viden, pa gledam cunjice... ampak se bom zgrizla in ne bom kupila..
drgač je pa moj reku da če bo punčka,. bo kupu tole previjalno..
http://www.bolha.com/previjalne-mize/prodam-previjalno-mizo-na-kolesckih-s-stirimi-predali-in-omarico-oglas1272249708

clock-img

12.07.2010, 14:46

clock-img

urskaf

pencil-img

575

urskaf !!!!!! se strinjaš???? Moraš tudi ti potrditi načrt, glede na to, da sta ti in tvoj Mihec tudi udeleženca. user posted image

Jaaaaaaaa!!!! Normalno, da sem za!!! user posted image
Pridema z Mihcem po tebe, pa grema skupaj v Laško na vozičkanje s T.Z. in njenim sončkom. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:50

clock-img

urskaf

pencil-img

575

user posted image

PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

SEPTEMBER
10.  nadka30(30)    (3,user posted image ,1user posted image )   2.8.    Slov.Konjice  user posted image   +9      98
18.  T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )   3.8.        Laško       user posted image    +7    105

OKTOBER

03.  arual2006(?)    (2user posted image ,1user posted image )   14.7. 3D    Celje      user posted image      +9      ?
28.  mami_1979(30)(5user posted image ,4user posted image )   2.8.  Šmarje/Jelšah user posted image      +10  116

NOVEMBER
10.  mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )     ?           Žalec        user posted image     +5      ?
23.  zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )     ?          Razgor      user posted image    +4       ?
25.  pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?

DECEMBER
15.  urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5   100
15.  lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )19.7.,20.8. Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.  obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   20.8.       Žalec         user posted image   +1       ?

JANUAR
05.  Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )  13.7.         Arclin         user posted image    +0      ?
14.  TMS82(28)        (1user posted image ,0user posted image )    ?            
Žalec         user posted image    +2      ?

FEBRUAR
02.  Oxer (?)           (2user posted image ,1user posted image )   20.7. NS      ?            user posted image     ?        ?

clock-img

12.07.2010, 14:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Jaaaaaaaa!!!! Normalno, da sem za!!! user posted image
Pridema z Mihcem po tebe, pa grema skupaj v Laško na vozičkanje s T.Z. in njenim sončkom. user posted image

zakooon!!!

clock-img

12.07.2010, 14:53

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Juhu. Torej zmenjeno. T.Z. torej čakamo na novičko. No čeprav bi te res rada še prej z bušijem videla. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:53

clock-img

Anonimen

ja bejbe točno.... za ta teden!!!
kdaj?!?!

clock-img

12.07.2010, 14:55

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Jst bom ta teden po službi žal težko, ima moj ful obveznosti. Vidve se pa kr zmenita.
lidik, T.Z. je pa ful luštna s trebuščkom, jo moraš videt v živo. user posted image

clock-img

12.07.2010, 14:57

clock-img

Anonimen

no zdej pa zardevam user posted image
škoda, da se ne boš mogla udeležiti urskaf, res user posted image
itak bo pa potem padla še kakšna kavica - tako malce vmes ane user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem