writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

14.07.2010, 13:19

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hmmm na vem kaj ti naj predlagam, ker še za sebe rešitev iščem. user posted image

clock-img

14.07.2010, 13:39

clock-img

Anonimen

hehehe vse smo lene spet.

drugače pa kar se tiče nižanja kriterijev... če bi bil prenosnik zame ni problema (ker pač...) tako pa iščem najbolj optimalno rešitev, da jo dam naprej.

clock-img

14.07.2010, 13:52

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ooo T.Z. si še tu? Sem mislila, da te je spet kakšna pijačka premamila. user posted image

clock-img

14.07.2010, 13:56

clock-img

Anonimen

sem!
našla neeeekiiiiiii za brata. ma ko mu tole izročim bom menda jokala, resno. mater sem dobra user posted image

clock-img

14.07.2010, 14:14

clock-img

lidik

pencil-img

3706

bravo  T.Z.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2010, 14:49

clock-img

Anonimen

ja, full vesela!!!

eto, odhajam domov oz. prvo na kavo potem na csd potem pa res domov. pa tako bi šla direkt in tudi direkt v posteljo... :)

clock-img

14.07.2010, 15:18

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. uživaj in dobro opravi na csd-ju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

clock-img

15.07.2010, 07:30

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

jutro čveke, menda niste zaspale???user posted image user posted image ... men je včeraj pritiskalo vse nekam, komi sem se privlekla iz službe, spet jedla, šla spat, ob osmih vstala, zalila rože, šla pod tuš in šla spat... in spala dans do 6.15.... sploh ne vem kaj se to zdej dogaja, res ne...pa ne vem če bo dans kej boljš.. tolažim se z mislijo da nisem edina, no...
kaj bomo počele pa dans??

clock-img

15.07.2010, 07:40

clock-img

lidik

pencil-img

3706

jutro punce. Ne ne obcinarka, nismo zaspale, smo pridno v službah. user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:09

clock-img

Anonimen

jutro!
ne, jaz tudi nisem zaspala. itak imam čisto spremenjen bioritem odkar sem noseča. včasih sem bila full nočna ptica (vse sem delala ponoči,...) - zjutraj me je bilo pa treba pustiti spat (je bilo idealno to dokler sem imela tako službo, da sem delala popoldne). zdaj me pa zvečer zmanjka, zjutraj sem pa tako in tako najkasneje ob 7:30 budna k ris.
ampak danes je pa noooroooo vroče že zdaj. smo pili kavo zunaj (standardna jutranja klapa) in se mi zdi, da mi je kar lilo po hrbtu. pa še 8 ni bila ura.

lidik: da mi slučaaaajno ne pozabiš na danes!!! user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:15

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. ne bom pozabila za danes. Kdaj torej končaš ob 15-ih ali kaj prej? Ker imam še nekaj ur v dobrem, tako da če greš ti že ob 14-ih imam kamot že takrat čas. 

clock-img

15.07.2010, 08:17

clock-img

Anonimen

naj bi ob 15h ampak pri nas se nikoli ne ve kako se šefu "sprdne". mislim, da bomo kar do 15h danes... itak pa tega, da gremo prej nikoli (razen takrat ko so bile tekme) ne vem preden šef reče: "gremo" user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:20

clock-img

lidik

pencil-img

3706

aha no ok, potem pa naj ostane ob 15-ih. Če pride pa do sprememb pa mi sporoči. 

clock-img

15.07.2010, 08:22

clock-img

Anonimen

ja, takoj ko zvem za njih javim...

sem bila pa včeraj na CSD-ju pa dvignila vse papirje. pa za očetovstvo sem se pogovarjala - pač glede priznanja pa je rekla, da naj kar pokličem in bomo določili termin.

clock-img

15.07.2010, 08:33

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

punce vidim da ste aktivne in pridne že s papirji... mene še čaka letanje od vrat do vrat... sm pa včeri mal firbcala na forumu in pr novemrskih nosečkah zasledila sezname, joj kaj vse naj bi imele, potrebovale in sploh oh in ah... če že berem vse to se mi zdi da je vsega preveč... no nekaj pa je tud uporabnega.. bom enkrat mal skopirala te sezname..
dans mam pa zobarja... spet ena neumna.. a sm nekje zasledila da je zobozdravstvena oskrba v času nosečnosti brezplačna?? mogoče se mi je sanjalouser posted image

clock-img

15.07.2010, 08:39

clock-img

lidik

pencil-img

3706

aha, bosta tudi prej uredila a ne? No sej midva sva se tudi pogovarjala, da bova to naredila predno se otrok rodi. Torej papirje si dobila? Super. zdaj pa pridno izpolni in oddaš in to je to. user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:42

clock-img

Anonimen

ja jutri bom poklicala, da se dogovorim za termin kdaj naj prideva tako da imam potrdilo potem v porodnišnici zraven.
papirje za porodniško bom pa tudi oddala hkrati s priznanjem očetovstva. itak glede na PDP pred 20 tega ne morem urejati (60dni pred pdp je prvi datum, da jih lahko oddaš) čas je pa do 30dni pred pdp - torej do sredine avgusta še. mislim pa, da bova to uredila tisti teden ko začnem z dopustom.

clock-img

15.07.2010, 08:48

clock-img

lidik

pencil-img

3706

joj T.Z. sej ne morem verjeti, da imaš tako malo še do PDP. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:49

clock-img

Anonimen

jaz tudi ne user posted image

clock-img

15.07.2010, 08:53

clock-img

lidik

pencil-img

3706

se ša veselim da mi te bo res uspelo videti še z bušijem. 

clock-img

15.07.2010, 08:56

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jutro...jaz sem tudi tak nenaspana grozno ne. Jutri pa moram spet službeno v Lj, madona sem se navozla v zadnjih dveh tednih. Hvala bogu je to vse v potnih stroških in bo upamo konece meseca prišel en lep znesek skupaj.

Dajte mi nekaj povedat. Jaz sem si voziček že bolj kot ne zbrala...Bebeconfort High Treck, ustreza vsemu kar sva si z mojim zamislila in pač glede na najin življenjski slog. Zdaj pa nekaj, a mislite, da rabim košaro ali ne? Po forumu so mnenja ful deljena, ampak neke prava argumentacije nisem našla, bolj po sistemu meni se zdi. Po eni strani sem razmišljala, da prve mesece košara ful prav pride tudi kot prenosna posteljica ne ker mi kr precej hodimo naokrog, pa prespimo kdaj pri starših pa tako, pa not zapirali se tudi nebomo januar-marec ko je še kr hladno, že zaradi psov ne, v končni fazi morajo na sprehod oni. Po drugi strani pa to niso neki blazni sprehodi in nekateri pravijo, da se da to kr z lupinico, kar pa tretji spet odsvetujejo, ker naj v lupinici ne bi bil predolgo. Kaj pa vem, kaj torej ve pravite oziroma kaj bote naredile s tole košaro?

clock-img

15.07.2010, 09:00

clock-img

Anonimen

lidik: hehe madona spet bo dež user posted image

arwenko: saj si si sama odgovorila na vprašanje... mislim pa, da moraš to kakšno "že mamico" vprašati, me tukaj smo večinoma vse isto zmedene. user posted image

clock-img

15.07.2010, 09:04

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

T.Z. zanima me pač vaše mnenje oziroma a ste si jih/si jih boste ve nabavile?

clock-img

15.07.2010, 09:09

clock-img

Anonimen

jaz sem kupila cel komplet, rabljenega in sem jo dobila zraven. drugače pa ne vem... sem imela tako kmalu vozek, da se niti nisem ukvarjala s tem vprašanjem ali ja ali ne. pač tu je prišla v kompletu in zdaj jo imam.

clock-img

15.07.2010, 09:15

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

T.Z. kaj pa imaš za en voziček?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem