writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.05.2010, 09:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2010, 11:44

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Bravo Zmajčica, pogumno naprej, za vse ostalo pa itak zaupam vate in vem, da boš uredila, tako, da bo vsem prav!

Kaj se dogaja z Reo? Čebeli, ti kaj več veš, si dobila mogoče kak sms?

Za *zmajčico* se pa podpišem, držimo pestke da se vse fajn uredi, itak pa si že pripravljena da boš kdaj tud žal kako krepko slišala, samo ne sekiraj se, THINK POSITIVE and LIFE GOESSSS ON :-)
Aja negativni komentarji bodo pa vedno od vseh, ki ti ne prvoščjo....tko da zmer se bodo žal kaki taki buhtli našl, ti kar user posted image user posted image user posted image user posted image .

Živka kva nam pa ti skrivaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi tebi user posted image user posted image user posted image

Upam, da je z Rejo in user posted image  vse ok in da se veselo crkljajo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

29.05.2010, 14:00

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja rea je rodila fantka marka iana 50 cm  3210g 27.5  ob 17.18 je prikukal na svet . nisem mogla prej sporočit ker me ni bilo

Life is to short for the wrong decision

clock-img

29.05.2010, 14:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.05.2010, 14:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.05.2010, 15:26

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

REA iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image . crklajte se do onemoglostiuser posted image user posted image .

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

clock-img

29.05.2010, 15:28

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

Lee Ann, zdej pa kr lepo v nizek štart, vsak čas bo. lahko se začne že danes.to tko hitr pride, si sploh ne morš zamislt. lepo na izi, vse bo ok, pa veš da bomo misnle nate in stiskale pesti.

clock-img

29.05.2010, 15:29

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

jst pa bolna, user posted image . me kr neki kuha, grlo boli, pa mandeljni, vsa sm za nčuser posted image . grozn. sm tuk jezna. grrrr

clock-img

29.05.2010, 16:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.05.2010, 18:59

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Iiiiiiiiiiiiiiii čestitke mami Rea user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa naj vam zalaufa - pa s čim manj ljubosumja velike sestrice. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj je pa ena naša daljna sorodnica povila sinka, isto v Nm porodnišnici, tko da letos pa fante meče polna luna ven user posted image user posted image user posted image

LeeAnn pr vas bo pa punči user posted image user posted image  no saj še ne zamuja, ajde hitro hitro v nizki štart in srečno user posted image user posted image user posted image

Živka le glej da poveš če bo kaj.

Jst sem bla zjutraj v službi, potem smo Nino oddali na en RD v Nm - no midva z mojim in Manco sva kosilo pojedla na Loki, naredila en krog okoli mesta in sedaj tamala že spi - ma čist zmeden ritem, .....dec na žurko, punce pa "žurka" doma.

In v kaj sem se zagledala s Kandijskega mostu - v stanovanja Vrtove ob Krki user posted image  

Nič sem utrujena, vse pa še stoji - cote, .....

Kaminek pozdravi se, hitr kak vitaminček c popapcaj.

Aja Potty user posted image user posted image user posted image  za službo v samo eni izmeni, ja ena izmed prednosti, če imaš 3 otroke, a ne? Al je to kako drugač pogojeno zaradi tavelikega fanta?

Vsem želim prijetno nedeljo, upam da bo vsej kej sončka user posted image .

clock-img

29.05.2010, 21:00

clock-img

potty

pencil-img

131

Rea, še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image .

Princesi- ne, ni to noben privilegij oz. pravica zarad treh otrok, ampak mi pač to pripada po Zakonu o policiji skladno z Zakonom o delovnih razmerjih. Jst se sicer dogovarjam, da bi oddelala tu pa tam tut kako nočno, ker mi to prinese dodaten denar, katerega pa rabiva, vendar pa ne nameravam delat popoldanskih in vikendev, ker mi je takrat sila neugodno zaradi varstva.

clock-img

29.05.2010, 21:10

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Rea iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2010, 21:46

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Princesi- ne, ni to noben privilegij oz. pravica zarad treh otrok, ampak mi pač to pripada po Zakonu o policiji skladno z Zakonom o delovnih razmerjih. Jst se sicer dogovarjam, da bi oddelala tu pa tam tut kako nočno, ker mi to prinese dodaten denar, katerega pa rabiva, vendar pa ne nameravam delat popoldanskih in vikendev, ker mi je takrat sila neugodno zaradi varstva.

Aha razumem.
No fajn se dogovori, da bo vse tako kot si želita z možekom user posted image

clock-img

29.05.2010, 22:08

clock-img

vaney

pencil-img

2581

rea, ČESTITKE OB ROJSTVU MALEGA PRINCAuser posted image user posted image user posted image veselo se stiskajte in crkljajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

potty, to je fajn, da ti pripada ta možnost, super zaradi otrok in varstvauser posted image  Aja, drugače bom(o) pa en dan priracali mimo vas, ker ti moram dostavit še zimske hlače, ki si mi jih posodila...prej si pa ne upam it sploh mimo vaše hiše, ker je Anže čisto nor na Jakoba (in vaše igrače) in pol lahko skoz vidimo pri vas, ga komaj domov spravimuser posted image Že ko se peljemo mimo, začne "gemo Jaku"user posted image  In zdaj hodimo zanalašč v kontra smer na šetnjo, da si malo odpočijete od nasuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

29.05.2010, 22:28

clock-img

potty

pencil-img

131

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
potty, to je fajn, da ti pripada ta možnost, super zaradi otrok in varstvauser posted image  Aja, drugače bom(o) pa en dan priracali mimo vas, ker ti moram dostavit še zimske hlače, ki si mi jih posodila...prej si pa ne upam it sploh mimo vaše hiše, ker je Anže čisto nor na Jakoba (in vaše igrače) in pol lahko skoz vidimo pri vas, ga komaj domov spravimuser posted image Že ko se peljemo mimo, začne "gemo Jaku"user posted image  In zdaj hodimo zanalašč v kontra smer na šetnjo, da si malo odpočijete od nasuser posted image

Ojoj, vi kar pridite, me čist nič ne motite. Izkoristite zdej te tri tedne, ko sem še domauser posted image . Pa večkrat ko boste  pri nas, prej se bo Jakob na Anžeta navadiluser posted image . Men je tako hecen, ko je čist zmeden ko Anže pride pa mu začne red po igračah delatuser posted image user posted image user posted image . Niku skos teži, kako so vse igrače njegove, ko pa Anže pride si pa tut pisnit ne upauser posted image user posted image user posted image . Se večkrat spomne in mi reče:,, Mami, Že ne bo gačo užeu.,,(Mami, Anže ne bo igračo uzel.) Madonca so cukri ti naši malčki.

clock-img

29.05.2010, 22:35

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Ja zanimivi so ti naši malčki, hitr kakšno pogruntajo user posted image user posted image . Mene je recimo Nina spraševala, če ji bo Manca sedaj vse igrače vzela in polomila user posted image  pa sem ji razložila, da bo vsaka imela svoj kotiček za igranje, potem je bilo pa ok.

clock-img

29.05.2010, 22:48

clock-img

valentinčica30

pencil-img

986

Rea čestitke še z moje strani in veliko prijetnih trenutkov vsem skupi.

clock-img

30.05.2010, 12:38

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

spet pada dž, grrr.
nč, bomo pa mal počival.....

pa navijal za Lee Annuser posted image

clock-img

30.05.2010, 14:10

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Rea čestike za malega korenjaka. Želim vam veliiiiko prespanih noči in še več nasmejanih dni.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 30.5.2010 14:11:35 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

clock-img

30.05.2010, 18:38

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

rea - ČESTITKE ŠE TUKAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa je Eva Lana postala velika sestricauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2010, 21:30

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

evo naša rea gre jutri domov pogreša svojo evico . mali je taki cuker sta zdrava in komaj čakata , da jutri prišibata domov in da bo družinica v celoti .

bravo rea

clock-img

30.05.2010, 23:39

clock-img

Tincy90

pencil-img

2038

Čestitke rea in obilo crklanja s tvojim sinčkom ti želim.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

clock-img

31.05.2010, 12:51

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

DOBRODOŠLA DOMA REA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 13:08

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

DOBRODOŠLA DOMA REA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Welcome home :-)
Homeeee sweet home :-)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 31.5.2010 13:09:06 >

clock-img

31.05.2010, 17:59

clock-img

rea27

pencil-img

1776

heeeeeeeej moje babuške

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem