writing-img

RE: Gospodinjska dela v nosečnosti

clock-img

23.03.2010, 21:16

clock-img

Anonimen

V nosečnosti je treba samo ležat. Skratka odpovedat se je potrebno vsem aktivnostim, še najbolj pa gospodinjskim delom. Zakaj bi delale to, kar lahko namesto tebe naredijo drugi? user posted image

clock-img

23.03.2010, 21:56

clock-img

bubal

pencil-img

74

Sem v 27t in delam vse , saj se s pikico dobro počutiva user posted image .

clock-img

24.03.2010, 16:27

clock-img

Anonimen

izogibati se je treba močnim čistilom!

clock-img

31.03.2010, 13:24

clock-img

misar

pencil-img

1892

v prvi nosečnosti sem delala praktično popolnoma vse, razen na koncu sem bolj težko tla v kopalnici pomivala, ker imamo majhno kopalnico.  celo kitala sem strop  in belila, ter pomivala okna...premikala sem omare in jih sestavljala- to seveda ni pametno!

v tej nosečnosti mi je dala samo malo za mislit moja G, ker sem tamalo nosila v 5. nadstropje in mi je rekla, da verjetno bo vse ok, kaj pa če ne bo? si bom očitala? in od takrat naprej je ne nosim več, hodi sama. pa ji sploh nisem povedala takrat, da zraven seveda še 10kg težko vrečko nesem iz trgovine v drugi roki. user posted image  zaenkrat je vse ok, pa spet delam vse kot sicer, le dvigujem tamalo bolj ne kot ja. tu se res pazim, ker ne bi rada škodovala drugemu otroku.

čebelica Lana in trotek Nejc

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem