IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
No glej moja mala ima tudi še za v vrtec žabice in tanke hlače. Pa bundo tudi nosi, samo spodaj ne še 5 stvari (puli, jopa) pa HB ni bila še resno bolna to zimo, tako da oblecite otroke, tako kot njim paše oziroma odvisno od tega kako toplo je tam, kjer so (igralnica, varstvo, stanovanje, ...)
TO JE MOJE OSEBNO MNENJE!!!!!
Problem tudi rata, da ratajo zaradi našega oblačenja preobčutljivi. enostavno se tako navadijo, pa niso zaradi tega bolni, ampak se navadijo, da so malo bolj oblečeni.
samo moje mnenje.
Npr. Mi imamo v stanovanju 21 stopinj. tako je na termostatu in tako mamo celo zimo. Ta temperatura je tudi primerna za otroka, vprašaj kjer koli. Govorim za bivalne prostore ne za spalnico to je za spalnico pretoplo.
In , ko mene zebe, je to moj problem, se grem še malo oblečt, otroke pa nikoli ne zebe, ker so tako navajeni. Če bi pa mela skozi na 25 ali več, bi jih pa, če bi prišli nekam in bi bilo 21, zeblo.
Moji starši so meli peč na drva in smo meli v prostoru po 28 stopinj, pol me pa sploh ne čudi, da me skoz zebe.