dobro jutro. mam glih čas za en post, ker se katja igra z ultraprepovedanimi igračami svoje sestre in še ne pleza po meni.
bjondi - slikice so krasne!! itak spet. bom kar en klub fanov ustanovila za tvoje slikice.
trava - katje še ne špricam z ničemer proti klopom. jo pa res natančno pogledam vsak večer oz. po plazenju, pa samo po zelo nizki pokošeni travi gre lahko.
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
dobro jutro. naša Katja se je danes tudi zbudila ob 6h!! mislm, kaj se zdej to pravi . pa sem kar vstala, ker ni druge. včeraj je moj dragi zjutraj vstal in bil potem še cel dan tolk tečen, da je bilo za pop....pol se pa raje žrtvujem zjutraj za mir v družini.
10ka - NAPAKA
Samo 1x popustiš in potem to rata tvoja dolžnost.
Tole se bo grdo slišalo, ampak mi je rekla enkrat ena gospa, da mora biti ženska z moškim enako nepopustljiva kot pri vzgoji psa - enkrat popustiš, pa si v r...
hehe, je pa potem cel vikend skrbel za palče, ker sem bila jaz nekaj slaba. itak se mi pa zdi, da vsi samo mene vzgajajo; ne smem kričat če vidim pajka, mravljo ali oso, ne smem delat panike, če kak otrok na glavo pade itd. vse moje bistvene kurje lastnosti hočjo zatret
ose in mravlje - včeraj sem dala starejši okoli vratu slnček in v žepku je bila ŽIVA OSA!!! očitno se je tja zavlekla med sušenjem slinčka na vrtu!!! kera beda. no , na srečo je bil doma moj dragi, ki jo je pogumno pokončal.
aja, pa še mravlje smo dobili nazaj, zdaj ko se je vreme poslabšalo. spet živim v žužkolandiji. sem čist brez veze kupla letno karto za ZOO.