in to je, da se ti počutiš precej superiorno nad njim, in da ga v resnici ne spoštuješ...
zdi se mi, da v svojih postih pogosto poudarjaš svoje sposobnosti oz. česa vsega si ti sposobna in on ne, in to, vsaj meni tako zveni, na kar posmehljiv način....
Ne vem, če se AnjaPH ravno postavlja v superioren položaj; bolj imam občutek, da večino stvari zmore z levo roko, mož pa ne. On je ne dohaja, niti pod razno, in se izraža na način kot se-z dretjem in infantilnimi reakcijami na njene želje in zahteve. Želi biti opažen na ta način, ker ne more biti po svojih dejanjih in njihovih posledicah in želi biti opažen vsaj po tem, da je utrujen in živčen, saj ve, da jo bo z rezultati težko ujel. Poceni manipulacija na njegovi strani, in trma na Anjini, želim, da delaš tudi kaj po mojih željah. Meni se zdi, da izgubljata oba. Mogoče se sploh še nista našla, razen v zunanjih pojavnih oblikah-jaz sem žena in ti si mož, to je zdaj družina, posel imamo, finance imamo, manjka pa tistega žmohta vmes-manjka intime in manjka tega, da bi bila lahko vsak svoj jaz in se obenem slišala, kaj si govorita. In tako kot pravi špelina, treba bo delat, ne v službi, ampak doma

.
Samo tu je potrebnega več potrpljenja in manj premočrtnosti kot v poslu...običajno je tudi rezultat počasnejši.
No ja, ne vem, Anja, men si kul punca

, samo prehitevaš.