IZVIRNO SPOROČILO: lidik
sej ne morem verjeti kaj berem. In spet 1. dan 12.tedna. Punce, vse ki ste pikice izgubile pogumno naprej in upam, da vam spet uspe čimprej zagledati pluseke in seveda pripeljati nosečnost do konca.
Je pa res, da bolj ko to berem, večji strah imam in mislim, da se bom tudi jaz za en čas malo umaknila iz foruma oz. iz te teme, ker kot je ena že prej rekla, psiha naredi preveč slabega.
Najprej .... sej ne vem kaj naj rečem ....

...
N a n i

... jaz sem brez besed. Meni gre tako na jok
spet 12.teden .....
Lidik jaz sem se tudi odločila, da se bom umaknila z naše teme

vsaj za nekaj časa.
A veš kaj mi je zdaj šinilo čez glavo .... ko smo se enkrat prej hvalile, kakšne čveke smo in da smo prehitele tako oktoberke, kot novemberke.... mislim, da so se po mojem punce tam tudi umikale za nekaj časa.....
Jaz se vam javim naslednji četrtek, ker imam takrat UZ pri svoji G. Do takrat pa mene ne bo tu
Preveč me psihira
BabyKitty fotoknjigo delam za svojo mami, zase (za naju) pa bom naredila album. Mami je rekla, da so njej full všeč te fotoknjige in da hoče eno tako o moji poroki
Dnevnik o nosečnosti.... prejšnjič sem ga delala, sedaj še pa nekako ne upam. Mi je bilo potem tako težko tisto zbrisati z računalnika ...
Če bo naslednji četrtek vse ok na UZ-ju, ga začnem pisati.
Imam tudi poslikan tester (z vseh strani), čuvala bom vse slikice z UZ-ja, in zapišem si v rokovnik vse kaj se dogaja (kdaj smo komu povedali, kdaj me je orng špikalo, ... ) tako da bom vse to vključila potem v dnevnik
Se slišimo

moje naslednji četrtek....
papa
< Sporočilo je popravil alma82 -- 21.5.2010 11:13:28 >