helo
!
Redno vas berem, pisem pa bolj malo. Zal mi je za vse katere ste se od nas poslovile, ampak čeprav je grozno, je to del življenja. Upam da čimprej zagledate
in v rokah držite
.
Počutim se vredu, na trenutke se celo vstrašim, ker ne čutim nobenih nosečniških znakov, ampak me vecerna slabost spomni, da se v meni vseeno nekaj dogaja in razvija.
V torek imam 1.pregled, komaj že čakam. točno na tisti dan vstopam v 11.teden. me prav zanima, če bodo moji izračuni drzali, potem pa se morem hitro naročiti na NS, da nebom prepozna. Šla pa bom k dr.Strahovi, kljub temu da sem iz okolice MB, pa bova z dragim izkoristla tisti dan, pa se malo skocla v outlet Baby center v Kranj in Celje če imajo kaj drugacnega kot pri nas
.
Voziček že imava izbran, prav tako gugalnik. Oboje Peg perrego, zelene barve(najina najljubša barva, zato mi vrjetno niti ni potrebno na veliko razlagati, da bo pri nama prevladovala zelena. Tudi v hišici, od sten, kuhinje, del fasade, vrat,... hehe. Kawasaki dela svoje. vsak ima neko zasvojenost, najina je definitivno obsedenost z zeleno). voziček GT3, gugalnik Melodia. Vse sem že preštudirala, zdaj še samo čakam da mine par mesecev in da lahko začneva kupovati vse kar bova potrebovala.
Kak ste moje so
?
Kak se počutite, tudi vam izginjajo tisti začetniski znaki?
Kar se tiče buscija-napihnjenosti, meni se že pozna. sploh zato ker ga prej nikoli nisem mela, zdaj pa sem tak napihnjena, pa mi je kr vsec :).
Lepo bodite in upa da cimprej posije soncek, bo tudi razpolozenje boljse...