hej punce. Včeraj me pa potem ni bilo nič več nazaj.
No v glavnem *Star* mislim, da bom jaz šla lepo po tvojih stopinjah, ker namreč že tri dni ne vem kako to zgleda, če ti ni slabo, ampak ok, sej pravim, za pikico ni nič težko potrpeti. Pa sploh ne vem več kaj naj jem. Na vsako stvar ko pomislim, se mi obrača želodec, ampak lačna pa sem. In sadja in zelenjave, ki sem ga prej pojedla lahko na to, ravno sedaj, ko bi ga mogla največ pojest niti videt ne morem. Tak da ne vem več kaj naj naredim. Ima katera kakšen predlog?
Aja xoxox sem videla, da si včeraj spraševala, od česa bi naj bili moji izcedki. Ja G je rekel, da možno da od vnetja, ki je baje v čisto začetni fazi, tako da mi je dal zdaj eno kremo in je rekel, da naj to 6 dni uporabljam in da potem bi moralo biti dobro, ker je baje vnetje še samo v fazi nakazovanja, se ni še razvilo (nekako tako mi je razložil). Sem ga pa vprašala od česa bi ga naj dobila, glede na to, da nisva nič
, pa je rekel, da baje da je to čisto pogost pojav v zgodnji nosečnosti, in da pač nekatere ki so bolj občutljive jih pripelje do izcedkov, drugim pa pač gre tako, da sploh ne vejo da so ga imele.
Ma mu bo že za verjeti.