Zaljubljena23 hvala, da razumeš mojo neumnost. Sem pa vesela zate in verjamem, da se vsaka stvar zgodi z namenom in, da bosta decembra dobila enega (ali več
) luštnega kričača.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pozdravček....
tudi midva sva včeraj zagledala plusek in sva se veselila da bova decembra ponovno crkljala malo štručko....Danes pa je prisotna rahla krvavitev , tako da vprašanje kaj in kako bo. To je moja tretja nosečnost,imava že dva lupčka kupčka. V nobeni od prejšnjih nosečnosti ni bilo nič narobe, tako da me zdaj malo bega...Upam na najboljše...Če ne gremo v nove boje...
Držim pesti in verjamem, da bo vse vredu in, da bodo krvavitve ponehale.
Pošiljam enega angelčka, da čuva vse naše pikice:
No super, da nisem edina, ki ne spi.

Je pa res, da vse težave, ki spremljajo mojo nosečnost sprejemam z odprtimi rokami. Sem tako vesela, da nama je uspelo, da oba z mojim

kar vesela, ko mi je slabo ali pa hodim non stop na wc, ker veva, da to pomeni nosečnost. No čeprav mi je bila na začetku njegova reakcija na moje jamranje, da mi je slabo zelo čudna (rekel mi je namreč: "No lepo. Vesel sem."

), ga sedaj popolnoma razumem kaj je s tem mislil.