jeeej hrošči končno se javiš

joj nam se isti problemi lotevajo kot vam s temi krčki

sicer nam pa pomaga myllicon hvala bogu, ker res nisva več vedla kaj bi nardila..božca kako jo je zvijalo.. sicer je pa naša ta mala tudi cel volkec - non stop bi visela na joški

naša si kmal roko poje, če ne dobi takoj ko se zbudi za jest

enkat sva jo pa zasačla, ko je tko srdito sesala palec, pa še vn iz ust ji ga nisva mogla potegnit

ni čudno da se je zredila že za 350g v enem tednu..me je kar groza
drugače pa ja sem vzela EA, ja

Je the best! -res ni čutit bolečine, samo neko potiskanje.. Res pa je, da mene popadki niso boleli. Svojih sicer nisem dočakala, tko da so mi našopali umetne, ampak me ni bolelo..pol, ko smo že pršli na popadke na minuto sem pa rekla babci, ajde pa naj mi uštelajo to EA, da me slučajno ne zapopade karnaenkat kakšna bolečina in mi je ne bodo mogli več ustavit

po tem ko so mi jo uštimali, sm mela samo še točno 2 popadka in pol sm rodila. Express!!

če pogledaš s stališča poroda, sem čisto brez veze dala 180€, ker bi komot preživela brez, ampak mi ni niti malo žal, ker sem mela hujše poporodne zaplete in bi me mogli uspavat, tko pa so mi samo našopali EA in jaz sem lahko med tem božala mojo Leni

Sem mela defektno placento, pa ni cela ven pršla

so mi jo mogli ven počistit. Pa še tko hitro sem rodila, da mi je ta mala pritisnla na neko žilco, ki je počla in mi je ratal tak podkožni hematom, tko da so mi mogli še drenažo delat
no, za nadstandardno sobo pa nisem zaprosila. Smo ble kar s cimrami

sej je blo kar fajn, itak smo bli samo 3 dni noter, pol so nas pa spokali, ker niso več meli kam stavit mamic, ker je bla taka gužva

Kaj pa ti? A si bla v nadstandardni?
Aja ktero babco pa zdravnika si imela?