IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Žiga ima danes brez oblek 4,14 kg, kar pomeni, da je v sedmih dneh pridobil točno 400 g! Je očitno moral nadoknadit še za nazaj, revček ...
Kolko je dobil gor? Pol je nasih 150g obcutno premalo, ne???? Jaz sem res ze cist fertig glede te teze,........Kolk pa je mel porodno tezo?
Kolikor jaz vem - sem ful študirala pridobivanje teže novorojenčkov zadnje dni po internetu

- je 150 na teden čisto okej. Od 20 do 50 na dan je vse normalno. Žiga je pa bil konkretno v minusu, ker je imel porodno težo 4120, po treh dneh še samo 3700, po enem tednu, ko so naju odpustili, 3740, in čez tri dni, ko ga je patronažna tehtala, spet 3700

Zdaj je pravzaprav komaj nazaj na porodno prišel, pa bi moral prit v dveh tednih kao ... Pa upoštevaj, da mu jaz dodajam, ker se pri meni bolj ko ne carta in ga težko držim pokonci, flaške pa prazni kot pravi Štajerc

V glavnem - jaz mislim, da mu zdaj ne bo šlo več tako hitro gor, ker je res imel dosti za nadoknadit.
Fiška, sem že mislila rečt Wannabemommy, naj te povabi zraven. Si lahko tvoja Vesna skozi popek ogleda bodočo ponudbo na trgu in se odloči, a bo še malo počakala ali pa morda celo pohitela
Mene pa zanima, a je še kateri ostalo toliko odvečne kože na trebuhu kot meni? Ne govorim o špehu, tega vem, kako sem si prislužila

Ampak prav koža - tam, kjer imam šive od carskega reza, mi kar preko visi

Sem mislila, da bo to izginilo v dnevih po porodu, pa je še kar tam ...