IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
Meni je prekuhana malo mim, ker se pozna vodni kamen na vrhu potem.
Pa na vem, ce lahko dam kar navadno vodo iz pipe...
Jaaa, mene tud moti ta vodni kamen

Ampak iz pipe je pa niti sama ne pijem, ker mi smrdi

No, jaz mu samo vode še nisem dala pit, mu dajem tisto vodo, v kateri se jabolka in hruške kuhajo, ali čaj. Ampak ga itak ne zanima, včeraj je prvič 40 ml spil, pa še to se mi zdi, da bolj ponesreči

Lepe mere in super, da je cepljenje za vami!
Evo mene po nekaj dneh, sem imela tisto delo za dokončat, pa na očala sem se usedla in jih zlomila, ko sem jih najbolj rabla, posledično doživela mini živčni zlom, pa je prišel dragi s sekundnim in rešil mene in očala - za nekaj časa

Mali je super, zadnje dni je bolj rahlo spal, se premetaval itd., včeraj pa je zakomiral, kot se spodobi

Smo šli gledat
avtosedeže, tale Axiss se mi dopade, samo mi je rekla, da pri 6 mesecih še ne sme biti naprej obrnjen, ima pa sedež samo to možnost ... Zdaj mi je pa žal, da nisem bla bolj pozorna takrat, ko ste se o tem pogovarjale

Kako je s tem? Ker v lupinico ga še komaj stlačim, če bo kakšen kombinezonček ali bundica na njem, pa itak ni šans.
Sem vas sproti brala, pa se ne morem spomnit, o čem vse je tekla debata. Aja,
nejanejc, super za komentarje, da prevek otroka hraniš ...

Mislim, meni je to tako mimo, moja mama je tudi rekla, naj tamalega malo ustavim ... WTF?!? Ni čudno, da smo ljudje potem tako obsedeni z zunanjim videzom, če se pa očitno že od dojenčka pričakuje, da je vitek ... Groza!!! In sem ji rekla in tudi vsakemu bom - moj otrok ma znamenje čez celo nogo in ritko, zato želim, da odrašča v okolju, kjer se ne obremenjujemo z zunanjim videzom, ker hočem, da odraste v samozavestnega in nezakompleksanega fanta, da se ne bo sekiral zaradi znamenja. In sem pripravljena zobe pokazat čisto vsakemu, ki bo komentiral njegovo 'debelost' ali karkoli drugega. No, pa sem se malo razpištolila za dobro jutro in si pognala kri po žilah in lahko preskočim telovadbo
dojenje - nimam plana. Sem mislila, da bi se ga za Silvestrovo malo napila

Bomo videli, če mi uspe. Nimam neke pretirane želje dolgo dojit, po drugi strani pa si tudi ne predstavljam, da bi ga kar odklopila. Bom videla ...
Kaj še ... aja,
agha, upam, da je vaš mišek danes bolje!
Zdaj se pa res nič več ne spomnim. Aja, hvala za nasvete glede mlečnih izdelkov! Zdaj sem mu parkrat dodala malo smetane med meso ali zelenjavo, pa ni nič pomagalo, da bi raje jedel. Pomoje bo s slano hrano štrajkal, dokler mu ne bom dala pice za jest
Aha, o
sedenju je še bilo govora. Žiga bi sedel, samo mu ne pustim zaradi znižanega mišičnega tonusa. Nisem glih pametna, ampak se mi zdi, da je prevelka obremenitev za hrbtenico, če nima močnih mišic. Pa še težek je ... Se bom držala pravila, da bo sedel lahko takrat, ko se bo sam iz ležečega v sedeč položaj spravil. Poskuša se nekaj plazit, ampak gre v milimetrih. Največje razdalje prepotuje s kotaljenjem - mi je smešno, ko delam kaj v kuhinji, pa je v enem trenutku na enem koncu dnevne, v naslednjem pa že na drugem
Mislim, da je to to ... Grem kavico spit.