IZVIRNO SPOROČILO: barby88
dekleta kar se fizjološke raztopine tiče......dejte si raj kupit sprej za nosek od niveje:) je ista raztopina sam dot lažja in nosek je tud kr hitro ok:)
Meni pa nekak ne odgovarja. Ampulce so mi res zakon, rabim za nos in za oko, ker ima skoz malo bogo, s tisto v spreju si pa za oko ne morem pomagat. Pa tud drugač mi ni blo všeč, da nisem vedla, koliko tega mu je sploh v nos steklo. No, pomoje sem samo malo preveč na ampule navajena
Žiga je spaaaaaaaaaaaal. Najprej do od 11h do 17h, potem je malo čez 18.00 spet zaspal, se ob osmih zbudil samo za previjanje in že spal dalje. Pri mojemu v naročju do enajstih, potem sva ga pa v posteljo prestavila, sem mislila, da bo težka noč, pa je z enim dojenjem spal do osmih zjutraj. Moj pravi, da najbrž kaj preboleva ... Vročine nima, v redkih budnih trenutkih pa je bil zelo živahen, ampak hitro spet zaspan. Zdaj pa že 20 minut nori in vriska pod vrtiljakom, tako da upam, da je vse ok.
Gorenjke, uživajte danes! Sem hotla
aghi naročit, naj spije eno kavo zase, eno za Arneta in eno zame, pa kdaj drugič.
levinjica, dobimo se v MB v Koloseju. Vabljena! Glede ananasa sem slišala, da je visoko alergen. Vem pa ne ...
agha, tvoj dragi pa ima ful pozorne sodelavce

Jaz sem mojemu prepovedala, da mi nosi rožice, če niso v lončkih. No, prepovedala, ni glih, kot da mi jih je vsak dan nosil ..

Mi je pa kupil skoraj vse orhideje, ki jih imam.
čebelca, super za kakanje! Tukaj se je en čas, bolj od začetka, samo o kakanju govorilo - neizkušene prvič mamice smo se vsakega nenavadnega kakca ustrašle

Ne vem, če je katera obogatela, če pa to drži, se pa lahko potrudim in v vsak stavek kakanje stlačim
Grem dat perilo prat, kavico spit ... Lep dan!