IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
dacy a vaša ritka tudi toliko kaka
Naša je čisto vsaka pokakana skoraj do kolen. Ampak, to je dobro, a ne? Mi imamo zlatega otroka - no ja, vsaj če pogledaš pridelek v plenički, ki je zlato rumene barve
. Če pa ima krče je pa bolj zelenkasto, ja.
marjanaj ma ja, nas kaka malo kdaj ampak takrat pa kvalitetno, Vsako krat se sprasujem od kje taka mala rit tolk dreka pridela

... Najhuje mi je ko ima vse po jajckah namazano in pol menca z nogicami in jih skupaj tisci in ga ne morem umit nikakor, No se boljse pa je ko uspe mali gospod nogo iz mojga prijema izvlect in potem se stopi v drek

... zarad takih podvigov pa zdaj pri vsakem previjanju raje tud zokencke dol sezujeva
nejanejc mi tud nimamo nekega ustaljenega urnika se ... zaenkrat ga hranim na 3 ure, ce spi, ga pa pustim spat dokler se sam ne zbudi... zvecer pa ima vcasih zadnji obrok ze ob 19ih in se potem vec ne zbudi do jutra, vcasih pa jemo zadnjic sele ob 22ih ... Ko ti otrok spi, pa ga niti slucajno jaz ne bi pustila dvigovat, pa ce mi zamerijo al pa ne ... Vprasaj jih ce se ne da z otrokom ukvarjat brez da ga po rokah vlacijo ... Nas tamali je v lezalniku in jaz sedim zraven njega in se pogovarjava in cisto nic ne izsiljuje da bi ga blo treba dvignit ... Alekseiu je cist dovolj da je nekdo v blizini in da se pogovarja z njim ... Razen seveda ko so krci , takrat pa res pomaga samo v rokah bit in se v rokah se zvija revcek, ampak takoj ko so krci vredu, pa gre on spet na kavc ali v lezalnik

... Moram rect da sem prav srecna da mi je uspelo tak otroka navadit, da ne joka ko ni v rokah
mamika sej ce poliva to ni nic hudega, to samo pomeni da je prevec pojedel in izlije odvecno hrano

Proti zaprtju pa moja kolegica uporablja vijolicni Novalac, ker pa ma njen mali tud krce se malo, pa ga mesa z Novalac AC - oranznim in odkar ta dva mesa, mali dost lepse in lazje kaka in tud krckov nima lih kaj dost
mojca ce uporablja dudo, mu daj dudo za tolazbo in ga kr pusti nekaj casa v posteljici, razen seveda ce bo res prehudo krical, probaj ga zamotit z vrtiljakom ce ga imas ali s kakimi drugimi igracami po moznosti zive barve, pri nas vcasih tud hoce protestirat (zdaj sicer ze vedno manj) ampak se jaz vzdrzim in ga ne jemljem ven , dam mu samo dudo in vrtiljak navijem in grem in se ponavadi takoj umiri, razen ce duda pade iz ust in lazi na njej pol je spet alarm in treba hitro dudo izpod glave resit in nazaj v usta dat
Tezko je bit pameten za drugega otroka , pri nas pac to pali in brez problema potem tud zaspi v svoji postelji , ce je dovolj zaspan pa niti dude niti vrtiljaka ne rabimo , lahko pa probas in bo mogoce pri vas tudi slo, ampak ce bo jokal pac probaj , da ga ne vzames takoj ven, malo ga pac treba pustit jokat ... Vso sreco ce se bos odlocla probat
plenice - mi uporabljamo pampers 2 in ne bom menjavala tud ce so drage proti ostalim , dokler mu odgovarjajo in ni izpuscajev ali vnetja zarad plenic jih bomo uporabljali
vozicek, avto, lupinica - nas mali je ljubitelj svezega zraka in ze samo da ga dam v lupinico ve da bova nekam sla in ze napol spi, takoj ko sva v avtu ponavadi ze po par metrih zaspi in v vozicku spi tak smesno , da ga moram ze zapasat, ker se cist nekak po diagonali vleze in mu potem nogice pri strani dol visijo ... V vozicku in lupinici je vglavnem ful rad ... vcasih greva tu do gostilne v blizini samo na kavo in se tacas kar jaz tam kavo pijem in klepetam on sploh nic ne zbuni da je v lupinici ali vozicku, tudi to ga ne moti da se nic ne premika, ce ne spi potem pac opazuje kaj se okrtog njega dogaja ... vglavnem zgleda da bo po meni rad zunaj , jaz tud nisem rada doma in mi je cist vseeno kje sem samo da nisem med stirimi stenami
tintin cestitam za tako pridnega bratca, lepo da ni ljubosumen in da hoce pomagat
tanika super porodna

No kar se cajeka tice pa tiste ki ne dojite lahko tak isti caj (kamilica , janez in kumina) dodajate hrani , To je moja kolegica uporabljala namesto kapljic in je malemu ful pomagalo ... pac ni dala samo vodo in AM ampak je zraven vode dala tud ta caj in AM
katy ja res smo prav smesne s temi kakeci

Jaz tud prav cakam na barvo
Kar se tice razvajanja, pa sej jih zdaj se ne razvajamo, razvajanje pride po mojem mnenju kasneje ko jim KAO "vse v rit potisnemo"

Ce bi moj Aleksei fejst krical bi sigurno tud ajal pri meni, ampak jaz sem pac mela sreco da sem uspela takoj od zacetka ga na posteljo navadit, mogoce je pa pri meni lazje tud zarad tega ker ne dojim in ne leziva v postelji med hranjenjem itd... midva flasko pojeva na kavcu in je to to ... in pol zna bit da je tud to razlog da nima sile po te da bi zraven mene spal
fiska
CESTITKE ZA TVOJO BABIKO MALO
Ufffff sem se razpisala ... Zdaj pa picima jaz in moj pikec mali ven , greva na obisk do kolegice malo
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm