IZVIRNO SPOROČILO: mojca976
Dacy- včeraj spal v posteljici ko ubit. Dala sem mu dudo in šla ven iz spalnice in je po 5 min. zaspal
.
mojca no tak nekak jaz nardim , ga dam v posteljo in ga kr pustim , malo se sicer kao jezi ampak pol pa kr zaspi ... vglavnem cestitam za uspeh
kakanje - no vceraj smo mi tud imeli kr mocne krce in danes isto in moram rect, da drekec ni bil nic vec kot gorcica, tak kot je bil do zdaj ampak je bil cist zelen, revcka malega vedno bolj mucijo ti krci, pa skoz prda in se vedno ga kr zvija in zvija ...
amelie Nas tud kr skoz ko lezi glavo tisci nazaj in se nekam zagleda in ne odmakne pogleda in ga prav tezko zmotim da pogleda drugam, tako da premakne glavo v normalni polozaj in ne da jo ima cist nazaj ... Za kozico so pa meni tud vsi do zdaj rekli naj jo pustim pri miru ... in zaenkrat jo tud bom , 25.3. pa itak imam P pa bom vprasala kak je s tem ...
didi5 jaz sem zadovoljna, samo bom bankrotirala ce ne bom sla v Avstrijo po tiste velike pakunge ki so cenejse ... pri nas gre 800g Novalaca na teden in to se bo kmalu se povecalo, nekaj bo treba ustimat
Cez dan tud jaz Alekseia dam na trebuscka, ampak samo ko sem zraven, mi je pediatrinja rekla naj ga ne puscam na trebuscku samega zaenkrat, da to potem kasneje sele ... Jaz ga dam na trebuscka ze zarad krcev in tud ce kupcka ne podre mu pomaga ce je na trbuscku in za glavico je dobro da misice jaca itd... ampak zaenkrat ga pac ne puscam samega tacas
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25Zdaj ko me kdo vpraša: "A dojiš?" Mu odgovorim: "Zakaj? A boš malo?"

Nimam kaj na to za komentirat
kepica saj zdaj se mora imet obrnjeno glavico na stran ... zdaj imajo se vsi nasi dojencki na stran obrnjene glavice
M pa si hitro dobila... jaz se nisem nic zacela krvavet

Pa me kontracepcijske tabletke ze cakajo ampak M pa se od nikoder, prvo tabletko pa moram vzet na prvi dan M ... Hja bo ze prisla enkrat ... menda
agha znajo bit siri ja , mojega dragega po siru vetrovi mucijo tud , tak da zna bit da je tvoj pikec imel od tega krce
katy nic nisi cudna, ce si ti cudna pol sem jaz tud cudna

Midva z Alekseiem sva tud ze prisla okoli 10ih zvecer domov... sma sla na obisk pa smo se zaklepetali zunaj in mali je itak spal v vozicku in ko sem pogledala na uro je ze bla 22:00 , pa sem sla domov in malega slekla in pustila kr spat naprej in ni niti mrdno ... Jaz sem istega misljenja da ce otrok spi itak nima veze lih ce si zunaj in ga imas v vozicku, jaz tud ne bi htela sedet doma samo zato ker pa mali mora spat , ko pa je njemu itak vseeno kje spi, najraje pa mi itak zaspi zunaj v vozicku, ce pa bi jaz vidla da se mi otrok muci in da ne more zaspat in da ga jaz s tem samo se bolj matram ko sva zunaj , bi ga pa vsekakor peljala domov

Glede kakanja pa jaz mislim da se ni panike, ce vec kot tri dni ne bo kakal pa poklici pediatrinjo ali patronazno pa jo vprasaj kak je s tem ...
Za pijacko , tortico itd... pa bi jaz v nedeljo ali ponedeljek, ker sem takrat lih v MB ... Ce ne pa pac drugic ...
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm