IZVIRNO SPOROČILO: farina
pozdravljene,vidim da ste že ve,polno na uvajanju goste hrane, no mi boma začeli pa teden,po moje kar s korenčkom,me pa zanima , če sta hrani dodajele mleko doječe ali nadomestek?
farinajaz sem dodala mleko edino v pire krompir in spinacko in to sem dala kar iz flaske AM ko sem imela narejeno ze za tamalega ... prvo je pojedel GH potem pa je dobil se flasko ... drugace pa nisem nikamor dodajala mleka, kar lepo prekuhano in pretlaceno in to je to ... ko je skoraj vse ze probal sem pa zacela med sabo mesat zelenjavice in sadje

No v sadje sva pa ze dala tud malo pasirane skute
mamika ce ima tak fejst rad Gh , je cist mozno da se z njo toliko nasiti da zato noce vec mleka in ga potem tak malo spije ... Aleksei spije tud samo okrog 100ml mleka po GH, vcasih pa sploh noce in ga kar pustim

Drugace pa so sadne kasice baje bolj hranljive kot zelenjavne, pire krompir pa sploh zna fejst nasitit, tak da jaz mislim da ima on cist dovolj in da zato odklanja mleko ali pa ga bolj malo spije, glede na to, da pravis da kar dosti poje bi znalo to bit vzrok... ena cela banana za tak malega otroka je ogromno in pol res ne rabi vec mlekca

No vglavnem upam da je tako, javi kaj bo rekel pediater

aja pa se to... obrazki se bodo zdaj nasim malckom itak zaceli spreminjat ... miselinke bodo zacele izginjat in tista lepa okrogla licka tud ... vedno bolj bodo zaceli bit podobni otrokom in ne vec dojenckom... malo sem cudno to napisala , ampak tak kot pravijo do 1 meseca novorojencek, do enega leta dojencek, naprej otrok, no v takem smisli podobni otroku , da me ne bi kera narobe razumela
levinjica jaz sem tud odstranla mizico za zdaj, trenutno je se ne rabim, ko jo bom rabla jo bom pa dala gor
kakanje - no vcasih ne kaka sploh cel dan , naprimer danes ni nic kakal, vcasih kaka 1x na dan , vcasih pa kaka 3x samo dopoldne pa potem se 1x ali 2x popoldne

, ... jah cudna je ta nasa mala rit
No jaz sem pa vceraj merla nasega korenjaka ... lezal je na kavcu tak da se je z glavico dotikal naslonjala ... nogice pa je imel skoraj do konca sedisca, sedisce pa meri 70cm, se pravi da nam samo se kakih par cm manjka do 70cm... No to opazam tudi po oblacilih, ker nekaterih 68 vec ne morema sploh oblect, sma po vecini ze na 74... komaj cakam 7.9. ko imamo cepljenje, da mi ga zmerijo in stehtajo ... prav radovedna sem ze
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm