IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89
babyloverka- lepe sličice iz krsta
Ste že vse ble pri G na prvem pregledu po porodu?
hvala
na prvem pregledu sem bila izredno po štirih tednih zaradi šivovo, bolelo tako da sem še sedaj v krču ko pomislim na to. potem pa redni pregled po šestih tednih in še vedno bolelo za

no sedaj imam pregled mislim da kar kmalu, sem se zdaj spomnila, dobro da si vprašala, morem pogledat kje imam napisano. in se nič ne veselim ker ti šivi občasno še kar pošteno zategujejo
jaz zdaj malemu par dni nisem dajala kašic, je pil tri dni korenčkov sok in tudi oranžno kakal

pred uvajanjem novih okusov je kakal enkrat ali dvakrat na dan, sedaj kaka trikrat ali štirikrat. danes pije sok ananas in jabolko, kar mlajska ga in okice se mu kar svetijo. potem pa dobi kašico breskev banana. komaj čakam ker tako uživam ko ga hranim
je pa moj mali vsak dan večji nagajivec, fulll je radoveden, postal je tudi zelooo zgovoren, danes naprimer je govoril še preden je dokončno odprl okice zjutraj

no saj mami je tudi klepetulja ima vsaj nekaj po meni

in opazila sem da se zna z kako igračko tudi kar hitro skregat sploh s tistimi ki so namenjena v usta pa očitno ne delujejo tako kot bi on želel

v glavnem jaz se mu tekom dneva toliko presmejim da je veselje
in spal je sinoči od devetih in danes do pol šestih, se najedel in spal skoraj do osmih

nisem mogla verjet

sicer sama nisem dobro spala ker takoj ko ima mali mirno noč imam očitno jaz preveč časa in me tlači miljon nočnih mor od tega kako me dragi vara s sestro do tega kako me hoče nekdo ubit ipd.. groza, strah in trepet. sem se kar mojemu zjutraj ponujala da jaz vstanem in grem namesto njega v službo
danes grem končno malo na kavico s kolegico, komaj čakam
kje je pa didi5? nič se ni javla, ne? mogoče imata še atija na dopustu pa nima časa
aprilčica10 imam malo drugačno frizuro ja, hvala za kompliment

upam da tetka pride čimprej na obisk, upoštevaj pa tudi to da če se boš sekirala da bo zamujala. mali je pa bil priden na morju, ne? se vidi da ste uživali, saj je prav tako

in super za gh

naši pubeci so pravi jedci vidim
no jaz mojemu junaku dam zvečer v mleko dve žlici riževih kosmičev in od takrat ko mu to dajem mi dlje spi. tako da smo zeloooo zadovoljni
no itak sem ziher polovico pozabila pokomentirat, nekaj pa le sem, ne?
fajn se imejte, upam da se čimprej ogreje.
imam še eno vprašanje. ful ful ful rada bi še šla za par dni na morje. nekam na hrvaško ampak ne predaleč dol. mi lahko katera svetuje? bi pa šli v hotel. prosim če ima katera kakšne izkušnje bi bila ful vesela.
aja pa še to, odkar smo namontirali športni del vozička se mali dosti rajši vozi, edino zaspat ne more v njem