writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

20.04.2010, 09:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

20.04.2010, 10:25

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

malo za spomine http://www.shrani.si/?2h/BX/32c2NAey/novi-vozek-z-emmo-012.jpg
naša emma ariana

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

20.04.2010, 10:34

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!

Sedaj pa cartanje in uživanje na velko!user posted image

clock-img

20.04.2010, 11:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image čestitke še tu, draga mami user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 12:00

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

dan,no mene bi zdaj skoraj kap ko ugotovim da nasa mala ima zunaj 6tice,no eno sam druga predira,zdaj vem zakaj 2dni temperatureuser posted image ..in jay komaj zdaj vidim,nisem si mislila da bo jih tak hitro dobila.tak da mamo 10zobkovuser posted image

clock-img

20.04.2010, 12:01

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

naša emma ariana

user posted image user posted image user posted image čestitke še tu, draga mami user posted image user posted image user posted image

cestitke,in obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 12:32

clock-img

trezika

pencil-img

3981

naša emma ariana

iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!
pa obilo obilo cartanja!!!!!!!!!

si pa naredla orngi lušte user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 12:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Tako... najinega dopusta je konec...bilo je super, pikica je na vlaku uživala milijon na uro, tudi doma je bla ful pridna...

tu pa še dve slikici z vlaka

user posted image

user posted image

clock-img

20.04.2010, 12:56

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Bravo, Maruša!user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 13:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

dan,no mene bi zdaj skoraj kap ko ugotovim da nasa mala ima zunaj 6tice,no eno sam druga predira,zdaj vem zakaj 2dni temperatureuser posted image ..in jay komaj zdaj vidim,nisem si mislila da bo jih tak hitro dobila.tak da mamo 10zobkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 13:07

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image Maruša pa si je privoščla, kuj ležečki user posted image
Saj Lija se je tud enega rukara kar vlegla in sem močno upala,da jo bo zmanjkalo, pa sem lahko samo upala.

No, jaz sem spucala, kosilo skuhala, speglala 2 stroja..mam še eno uro fraj preden grem po L. pa sem hotela speglat še kolk bi mi šlo ven, ampak ne morem destilirane vode odpret, tak da se moje delo mora končat user posted image user posted image Saj ne da se pritožujem.

clock-img

20.04.2010, 13:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

hahahha..kaki izgovor, Tasa!user posted image user posted image user posted image Moj pa deluje na navadno vodo tudi!user posted image

Pridna si bila!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa v Bistrici idi, pa tašči reči naj se ne pusti motiti, ker boš malo posesala. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 13:25

clock-img

trezika

pencil-img

3981

user posted image user posted image Maruša pa si je privoščla, kuj ležečki user posted image
Saj Lija se je tud enega rukara kar vlegla in sem močno upala,da jo bo zmanjkalo, pa sem lahko samo upala.

No, jaz sem spucala, kosilo skuhala, speglala 2 stroja..mam še eno uro fraj preden grem po L. pa sem hotela speglat še kolk bi mi šlo ven, ampak ne morem destilirane vode odpret, tak da se moje delo mora končat user posted image user posted image Saj ne da se pritožujem.

hahahaha...dobra fora... bo treba res zaključit ja...saj si bla dost pridna za dans user posted image

clock-img

20.04.2010, 13:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

hahahha..kaki izgovor, Tasa!user posted image user posted image user posted image Moj pa deluje na navadno vodo tudi!user posted image

Pridna si bila!user posted image user posted image user posted image Sedaj pa v Bistrici idi, pa tašči reči naj se ne pusti motiti, ker boš malo posesala. user posted image user posted image user posted image

saj moj tud deluje na navadno vodo, samo se mi pol polno vodnega kamna naredi v likalniku user posted image user posted image user posted image

tašča je rekla, da bo ona uredila in posesala, ker ju bom drugače uničla plane katere imata z Valentinomuser posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 13:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

saj moj tud deluje na navadno vodo, samo se mi pol polno vodnega kamna naredi v likalniku user posted image user posted image user posted image

tašča je rekla, da bo ona uredila in posesala, ker ju bom drugače uničla plane katere imata z Valentinomuser posted image user posted image

Pa ja! Da razmetavata še naprej, ne?user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2010, 14:12

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

A katera ve kako je z emotiaro? Je rodila??user posted image

Menda že včeraj. Nisi ni vidla na fb?

In kaj imajo?

O, že vidla user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.4.2010 14:18:03 >

clock-img

20.04.2010, 14:13

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokič jaz te samo lepo pozdravim ,ker danes ne utegnem .Printam papirje ,ker jih jutri nesem za podaljšanjeuser posted image .Tak,da od jutri naprej same pesti da držiš,ok?

Držimo tudi mi!

clock-img

20.04.2010, 14:17

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

naša emma ariana

O pupika mala user posted image

Čestitke celi družinici user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 20.4.2010 14:20:55 >

clock-img

20.04.2010, 14:20

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

Petice si mislila, a ne user posted image  Kere ji pa še manjkajo, ker navadno so petice zadnje od mlečnih zob, ki zrastejo.

clock-img

20.04.2010, 14:22

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Trezika kako je luštna tvoja Maruša!

clock-img

20.04.2010, 14:23

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

user posted image user posted image user posted image  Pa saj si bila zeloooo pridna, tako da res ne rabiš izgovora zakaj nisi še zlikala user posted image

clock-img

20.04.2010, 20:06

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

no mogoce sem se zmotila glede zobkov.dobila je kocnike..

clock-img

20.04.2010, 20:53

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čer.
Najprej opravičilo ,ker danes ni bilo jedilnikauser posted image .Ampak pri nas je bila babi pizza iz mariborauser posted image .
Porihtala sem na socialni sedaj,pa kaj bo,bo.Pa lotla sem se štihanja.Ja ni mi preostalo drugega ,ker ponudbe ,da bi to kdo naredil namesto mene ni bilouser posted image .Zdaj sem ,pa itak zlamanauser posted image .Ma eno rundo še ,če bo čas tolko ,da nekaj naftikam,pa bo.

ema tiara- to,pa je čupa mene bi raztrgalo,če bi mogla do konca nosit ,ker ,če se spomnim na mojo zgago adijo pamet.Je,pa lepa ni kaj.Lušti so ,cajta ,pa niuser posted image .

leo**tia - čestitke za zobke.Norijo ,pa itak vsi naši.Včasih bi se mi lahko film vtrgouser posted image

tasa ti si preveč pridna za en danuser posted image .Če še te kdaj kaki krč še k meni pridiuser posted image ,samo prah brisat drugo ne rabiš

trezika - user posted image user posted image user posted image za uživantko.Prava kraljica jeuser posted image

clock-img

20.04.2010, 22:52

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

naša emma ariana

user posted image

clock-img

21.04.2010, 07:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutrooo.

Naša Lija je spala vso noč (no, še vedno spi) v svoji posteljci. Aleluja user posted image user posted image

Čakam,da se frača zbudi, da greva v vrtec, jaz na borzo te pa še v EP te pa domu. Danes bom kuhala špagete z repki kozic v smetanovi omakci in solatko (francosko). Ma, moram kozice porabit pa še francosko. user posted image

Lepo mi bodite, se grem najest prej preden bo alarm.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem