writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

21.04.2010, 08:09

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

DOBER DAN!user posted image

clock-img

21.04.2010, 09:08

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

dober dan.user posted image

spali malo, pa vsaj tisto kvalitetno no, ne smem se pritoževat,user posted image nika je "zvonila" že ob pol 7h tak da sitna je ko stouser posted image in komi čakama s Tijo, da gre spat. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 12:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dober dan.

Evo pa sem tudi jaz zaposlena v največji firmi v sloveniji-borza! user posted image user posted image

Danes se dobim še z Robijem, upam da mi da pogodbo pa del. knjižico te pa sem na konju in smo čakam na službo!

clock-img

21.04.2010, 12:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tasa- čestitam za "službo". Sedaj pa držim pesti, da jo čimprej menjaš!user posted image

clock-img

21.04.2010, 13:20

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dan.
PRVIČ PRESPALI CELO NOČ BREZ ,DA ENKRAT VSTANEM JUPIJEJE,.....user posted image
NA TO,PA PIJEMO V LJ IN MB .TASA PRIPRAVTA SEuser posted image  IN OSTALEuser posted image
Po težki noči user posted image  sem ju komaj sedaj spravla spat.Okol padata a bog ne daj ,da ju dam v posteljo.
No kosilo  je itak že skor gotovo tak,da malo na off ,ker pol bo itak akcijauser posted image .
Sprehodli smo danes se že ,pol še gremo enkrat na furo al ,pa po štirih teniske uničevatuser posted image .Jaz itak ,da vsa cvetoča danes po tapravi nočiuser posted image .
Avto smo dobili iz servisa v treh avtohišah je bil ,pa vsi pravijo ,da je vse okuser posted image .No ,če ostanem kje na poti v lj jim vse j...m po spiskuuser posted image .Pralni stroj popravili adijo 60 eur.Kosilnico še čakam ,no grem zdaj malo preverit ,če so mi jo že prodaliuser posted image .Počasi gre vse na bolje jaz ,pa v bankrotuuser posted image .
Nič grem še šmorn spečt za fačoka te ,pa malo rit dol počit ,da bo še bolj debela kot je itak žeuser posted image .

clock-img

21.04.2010, 13:39

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO ANŽE in TOMAŽ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se govori Persida, kdaj si v kolendar zapišem... user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 14:03

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO ANŽE in TOMAŽ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak se govori Persida, kdaj si v kolendar zapišem... user posted image user posted image

En lep sončen dan si izberiuser posted image

clock-img

21.04.2010, 14:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
PRVIČ PRESPALI CELO NOČ BREZ ,DA ENKRAT VSTANEM JUPIJEJE,.....user posted image
NA TO,PA PIJEMO V LJ IN MB .TASA PRIPRAVTA SEuser posted image  IN OSTALEuser posted image

Ostale oz. jaz konkretno sem že pripravljena. user posted image

Pa bravo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 14:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

BRAVO ANŽE in TOMAŽ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. Jaz grem poleg!user posted image

clock-img

21.04.2010, 14:47

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

dan,nasa noc spet katastrofalna..ze 2dni,ocitno zobki,mislim da bom ji calpol kar dala,nit spat je ne morem dat,samo cmeriuser posted image user posted image katastrofa,sitna je kouser posted image user posted image user posted image ..pa se prehlajena,malo pihne ven,sam ne more tak zelo da bi vse ven slo,aspirator odpade,ker ga vidit ne moreuser posted image ,,tak da ne vem kak bomo smrklje ven potegnili..kak NASVET____user posted image

clock-img

21.04.2010, 14:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

dan,nasa noc spet katastrofalna..ze 2dni,ocitno zobki,mislim da bom ji calpol kar dala,nit spat je ne morem dat,samo cmeriuser posted image user posted image katastrofa,sitna je kouser posted image user posted image user posted image ..pa se prehlajena,malo pihne ven,sam ne more tak zelo da bi vse ven slo,aspirator odpade,ker ga vidit ne moreuser posted image ,,tak da ne vem kak bomo smrklje ven potegnili..kak NASVET____user posted image

Močno jo primi in z aspiratorjem ven. Kar se mora, se mora. Sej je za njo dobro.

clock-img

21.04.2010, 15:30

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Močno jo primi in z aspiratorjem ven. Kar se mora, se mora. Sej je za njo dobro.

Se strinjam in podpišem!!!user posted image

clock-img

21.04.2010, 17:50

clock-img

spps

pencil-img

14046

Ojla!

Jaz sem pa parkrat gledala na čveku pri dojenčkih, pa mi ni bilo jasno kako to, da nobena večp ne piše -zdaj vem zakja, haha.

Kako ste babnice?

jaz sem kr naprej v gužvi, haha. Sej še malo pa bom imela počitnice, da mal zadiham :)).

In kaj dogaja? Vem , da sem packa, ker se ne jvaljam, vendar enostavno ne gre...

LP!

S.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

21.04.2010, 18:33

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Se strinjam in podpišem!!!user posted image

saj jo primem,tud sama si ga je prej skoz igro dala na nos in pritiskala na tipko da je vleklo.vseeno ne potegne,menim da ni dovolj mocanuser posted image ima neko sluz,zato puscam cimvec kaplic da se ymehca,pol pa hoce sama upihnit ven smrklje,nekaj jih gre,sluz pa neuser posted image bomo valda porihtali..

clock-img

21.04.2010, 20:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober večer!user posted image

Spps- pozdravljena nazaj! Ja, vsi smo zelo zaposleni!user posted image Kako pa šola?

clock-img

21.04.2010, 22:46

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica določi datum ,pa gremo  samo res.

clock-img

22.04.2010, 07:53

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

clock-img

22.04.2010, 09:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla!

Jaz sem pa parkrat gledala na čveku pri dojenčkih, pa mi ni bilo jasno kako to, da nobena večp ne piše -zdaj vem zakja, haha.

Kako ste babnice?

jaz sem kr naprej v gužvi, haha. Sej še malo pa bom imela počitnice, da mal zadiham :)).

In kaj dogaja? Vem , da sem packa, ker se ne jvaljam, vendar enostavno ne gre...

LP!

S.

ne izgovarjaj se, če je čas za FB je čas za RR tuduser posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 09:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

En lep sončen dan si izberiuser posted image

to pa se moram zoraj te zmenit al kak user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 09:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, pa dober dan.

Danes imam L. doma, mah je bilo tako vreme, midve brez avta in nisem vedla če jo naj pelam ali ne, kaj če janu sredi dež dobi user posted image
Ampak zdaj vidim da sem se prav odločla, mi nekaj šmrka pa tečna je 100/h tak da bolje da je doma.

Jutri pa gre  v vrtec, ker imam razgovor. Tak da jutri ob 9.40 držat pesti user posted image HVALA lepa user posted image

Kuhamo govedino oz. govejo župo, zraven pa bo dobila verjetno kar pire..da bo lahko sama jedla. user posted image  

clock-img

22.04.2010, 10:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

No, pa dober dan.

Danes imam L. doma, mah je bilo tako vreme, midve brez avta in nisem vedla če jo naj pelam ali ne, kaj če janu sredi dež dobi user posted image
Ampak zdaj vidim da sem se prav odločla, mi nekaj šmrka pa tečna je 100/h tak da bolje da je doma.

Jutri pa gre  v vrtec, ker imam razgovor. Tak da jutri ob 9.40 držat pesti user posted image HVALA lepa user posted image

Kuhamo govedino oz. govejo župo, zraven pa bo dobila verjetno kar pire..da bo lahko sama jedla. user posted image  

a v stari službi? Veš, da bom držala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, pa dober dan.

a v stari službi? Veš, da bom držala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, ne v novi v L.
Po eni strani si ful želim,da dobim po drugi pa če dobim mi gre morje adijo Imamo pa rezerviranega od 09-19.08 v Puli. In tu se pol pojavi vprašanje ali vzeti ali ne?

clock-img

22.04.2010, 11:34

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

No, pa dober dan.

ne, ne v novi v L.
Po eni strani si ful želim,da dobim po drugi pa če dobim mi gre morje adijo Imamo pa rezerviranega od 09-19.08 v Puli. In tu se pol pojavi vprašanje ali vzeti ali ne?

Jaz tukaj ne bi razmišljala ali bi vzela ali ne. Seveda bi vzela službo! user posted image Sem bila v prejšnji službi na tem, da sem se zaposlila junija in nisem imela poleti nič dopusta, mi je pa šefica dovolila iti septembra na morje in je bilo prav tako super fajn. user posted image Upam vsaj, da ste vplačali riziko odpovedi potovanja.

clock-img

22.04.2010, 11:47

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ojla!

Kako ste babnice?

LP!

S.

ne izgovarjaj se, če je čas za FB je čas za RR tuduser posted image user posted image

Sam na fb je boljše, ker nas je več... user posted image Se mi zdi, da se zadnje čase na rr skoz silimo v neko debato in nam ne steče. Meni je žal, ker včasih so bile fajn debate tukaj.

clock-img

22.04.2010, 11:48

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No, pa dober dan.

ne, ne v novi v L.

Jaz tukaj ne bi razmišljala ali bi vzela ali ne. Seveda bi vzela službo! user posted image Sem bila v prejšnji službi na tem, da sem se zaposlila junija in nisem imela poleti nič dopusta, mi je pa šefica dovolila iti septembra na morje in je bilo prav tako super fajn. user posted image Upam vsaj, da ste vplačali riziko odpovedi potovanja.

Se strinjam s kokico. Jaz bi vzela službo, ker konec koncev službe ne rastejo na drevesu. user posted image Kje imate pa morje rezervirano? Pa sej se da  vse zmenit, ziher se bo dalo. user posted image Držim pesti, da ti rata.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem