writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

14.04.2010, 21:14

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nina00  vam,pa pošiljam  roj user posted image  ,da boš vsaj teden dni zdržala v službi.Verjamem ,da je prav nadležno.

clock-img

14.04.2010, 21:27

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

KOKICA...hodim na gelirane nohte  user posted image Mam danes rožice, če je pomlad zunaj.user posted image user posted image

Aja? Lepo gre tebi, ni kaj! user posted image

Zdaj ,če gre v staro službo se mora za šefa zrihtatuser posted image .

Kokica boljše ,da ne veš kaki butec je to.No mama ga je naredila.Jaz ga poznam iz osnovne šole in človek je bil tako pameten ,da se mu je ravno mešalo.In na koncu zmešalouser posted image .
Dolgo mi ni blo jasno o ko to vse tasa govori no ko sva prišle do zaključka sem se samo križalauser posted image .

za njega sem v najhujših cotah lepa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In Persida draga moja, nič še ni dogovorjeno in nič. Jutri se dobiva z Lijo z njim, Lija bo vrtec špricala, samo da me nebo same pustila user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 21:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

kokica ti še ne veš 10.4. so pri sosedih dobili Hajdi 3750g in 52 veliko ,pa v ponedeljek sem jo žulila.
Evo dokazuser posted image

user posted image

jej cartekl mali user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 21:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Čer
trezika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere
Tud meni so skoz pravli kak grdo gledam samo ko je trebalo lepo ,boh madona kar topile so se očkeuser posted image ,tak,da nič bat ta pravga bo že lepo gledalauser posted image

In drugač delate kaj pametnega?user posted image

Jaz sploh ne vem kje začetuser posted image .Da nas je sredi avtoceste avto skor na cedilu pusto,da mi je kosilnica crknila,da pralni stroj ruži tak kot ,da se helikopter mimo vozi .A mi je še potrebno kaj .
In za na meček imam vsak večer kot ,da bi kdo vlomil in iskal kaj vrednegauser posted image .Ja in sedaj čepim za kompom in si sproščam živce preden grem pospravit vse kar mi lahko zlomi nogo ,če stopim goruser posted image .
Drugač,pa nekaj že pa kihata ,tak ,da samo vprašanje časa.Ko smo zunaj imata ledene noge in očitno tu tiči razlog.Imam občutek da bo treba skibuce gor dat ne ,pa kopalke.Res nisem več pametna al ju jaz prehladim al je res že vse kužno kar v roke primeta.

user posted image user posted image user posted image za tvoje očke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse kar vas je na cedilu pustilo in za vse kar ruži okoli vas user posted image

clock-img

14.04.2010, 21:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

In ena akcija še me čaka,štihanje vrta .Močno,pa razmišljam ,da bi travo vsejalauser posted image .Ker itak mi vsako leto toča vse poklesti.

Do sedaj še ni prišel doben sms ,da bi se kera ponudlauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

saj jaz ti kamot lahko kak sms pošljem. Ti bom kar zdaj user posted image

clock-img

14.04.2010, 21:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Nina user posted image

Persida, joj kak sem se nasmejala. user posted image Dobro pišeš, ni kej.

clock-img

14.04.2010, 21:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Daj no NAJAA pošlji ji sms   user posted image user posted image user posted image Jaz sem ji ga že...sam odgovora ni    user posted image  user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 21:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pozdravljene!

A sem se dva dni nazaj hvalila z zdravjem?
No, sem po sedmih delovnih dneh že doma, ker je starejši zbolel user posted image  Brin se pa kar dobro drži user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 22:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Daj no NAJAA pošlji ji sms   user posted image user posted image user posted image Jaz sem ji ga že...sam odgovora ni    user posted image  user posted image user posted image

Nimam njene cifre. user posted image

clock-img

15.04.2010, 08:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ti,ti,ti... od super mame bi mogla na steni met napisano user posted image

user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 08:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro jutroooo

kokica..zamujaš že najmanj 10.minut user posted image user posted image Ponavadi napišeš okoli 8h dobro jutro user posted image

clock-img

15.04.2010, 08:30

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutroooo

kokica..zamujaš že najmanj 10.minut user posted image user posted image Ponavadi napišeš okoli 8h dobro jutro user posted image

Dobro jutro! user posted image Malo zamide, ker sem tudi službo zamudila! user posted image user posted image user posted image

Persida- samo to: KAPO DOL!!!user posted image user posted image user posted image

Tasa- držim pesti za to mogoče novo/staro službo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa- pa res, kak to, da nimaš cifre od supermami?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, sedaj pa grem k mojih strankam, da komu kaj naložim!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:14

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Saj veš ,da je recesijauser posted image .Oča mi kar naprej teži zakaj pišem sms na tel. ,če sedim za kompomuser posted image .Ja seveda Persidica druga ne dela cel dan ,ko samo čaka ,da lahko za kompom sediuser posted image .Evo ti ga sedaj pošljem ,včeraj sem še čistilno mogla dol vdarit

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 15.4.2010 10:17:05 >

clock-img

15.04.2010, 10:15

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Sram te bodi user posted image jaz ,pa tvojo imam user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:22

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sram te bodi user posted image jaz ,pa tvojo imam user posted image

Jaz pa imam od obeh!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:24

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

LEP DAN S SONCEM OBSIJANuser posted image

clock-img

15.04.2010, 10:25

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image

user posted image user posted image user posted image , da le niso uhice!user posted image Javi, kako se bo odvilo.

Tudi moj je začel ponoči spet jamrati, ko smo že tako lepo spali kaki mesec dni. user posted image Se pač spreminja stvar, kaj čemo.user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:25

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Tak zdaj,pa še eno zelo,zelo resno.Ko se nam stvari kolko tolko pošlihtajo ,pa prevozno sredstvo popravi pol zahtevam en čvekuser posted image .

clock-img

15.04.2010, 10:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

S

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

Mnjami, kaj bo dobrega?user posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tak zdaj,pa še eno zelo,zelo resno.Ko se nam stvari kolko tolko pošlihtajo ,pa prevozno sredstvo popravi pol zahtevam en čvekuser posted image .

ME TOO!!!!

Javi, ko bo tako daleč!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:27

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

kokica- jaz bi mela novo službo kaj lahko pridem k tebi kakave kuhat?user posted image

Pa za mojga skokeca user posted image user posted image .Res vsega je že too much.

clock-img

15.04.2010, 10:30

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

S

Mnjami, kaj bo dobrega?user posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

Purana v porovi omaki dobita,pire in zeleno solato.Govejo juhco imam ,pa še od včeraj.
Za sebe oz.naju z user posted image  ,pa krvavice in solata.

clock-img

15.04.2010, 10:31

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica kaj to maš mene v avatarjuuser posted image ?

clock-img

15.04.2010, 10:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

kokica- jaz bi mela novo službo kaj lahko pridem k tebi kakave kuhat?user posted image

Pa za mojga skokeca user posted image user posted image .Res vsega je že too much.

Pridi!!! Komot! Se mi ravno enega lušta!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem