writing-img

RE: Marčevke 2009

clock-img

15.04.2010, 10:33

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica kaj to maš mene v avatarjuuser posted image ?

Neeeee....!!! BARBAPAPA Familiy!!!! user posted image Meni so tak dobri, ej! Me spominjajo na otroštvo. Pa Valentinu sem dve majčki kupila. Sedaj pa bom še za naju naročila. Pa bomo BARBAPAPA family!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 10:35

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

S

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

LEP DAN S SONCEM OBSIJANuser posted image

Mnjami, kaj bo dobrega?user posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

Purana v porovi omaki dobita,pire in zeleno solato.Govejo juhco imam ,pa še od včeraj.
Za sebe oz.naju z user posted image  ,pa krvavice in solata.

Vau, vau, vau!!! Vse je za prste oblizniti!!! Lahko pridem med malco v B.?user posted image

clock-img

15.04.2010, 11:24

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

S

Grem v piskre nekaj zmetat ,da bosta mela bud spencera kaj za jestuser posted image ,ker boga reževa sta tak zastradanauser posted image

Jaz sme že taaaak lačna tu na šihtu,da bom počasi začela monitor jest!user posted image

Purana v porovi omaki dobita,pire in zeleno solato.Govejo juhco imam ,pa še od včeraj.

Vau, vau, vau!!! Vse je za prste oblizniti!!! Lahko pridem med malco v B.?user posted image

Evo oba menija skuhana ura ,pa ravno taprava tak,da šibaj.user posted image

clock-img

15.04.2010, 11:25

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica -Jaz sem tudi barbapapa fan tak ,da še lahko za mene eno majco v končni fazi ,pa se samo zraven postavim ti samo povej kake barve naj bomuser posted image

clock-img

15.04.2010, 11:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

S

Evo oba menija skuhana ura ,pa ravno taprava tak,da šibaj.user posted image

Pridna! user posted image Pa, misliš, da bom v 30 minutah nazaj!???user posted image Tolko namreč traja moja malca, niti minute več! Težko bo, ne? Bom očitno spet štručko glodala!user posted image

clock-img

15.04.2010, 11:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kokica -Jaz sem tudi barbapapa fan tak ,da še lahko za mene eno majco v končni fazi ,pa se samo zraven postavim ti samo povej kake barve naj bomuser posted image

Jeeee!user posted image user posted image user posted image Bravo! Si še eno piko dobla pri meni! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 12:55

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image

en vagon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse vredu!!!!!!!!!!!

clock-img

15.04.2010, 12:56

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Tak zdaj,pa še eno zelo,zelo resno.Ko se nam stvari kolko tolko pošlihtajo ,pa prevozno sredstvo popravi pol zahtevam en čvekuser posted image .

tako se govori user posted image

clock-img

15.04.2010, 12:57

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Neeeee....!!! BARBAPAPA Familiy!!!! user posted image Meni so tak dobri, ej! Me spominjajo na otroštvo. Pa Valentinu sem dve majčki kupila. Sedaj pa bom še za naju naročila. Pa bomo BARBAPAPA family!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 12:59

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pri nas pa je gugalnica zakon ratala user posted image user posted image user posted image cele dneve bi se zibala...ko je treba dol it pa dretje tako da jojuser posted image

clock-img

15.04.2010, 13:15

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

pri nas pa je gugalnica zakon ratala user posted image user posted image user posted image cele dneve bi se zibala...ko je treba dol it pa dretje tako da jojuser posted image

pa kak grdi pogled tudi? user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 18:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dober dan.
Kaj naj rečem noči so spet za crknit.Danes grem z Anžetom k zdravniku ,ker spet sumim uhice.Pa kaj se to misli sedaj ponavljat al kaj?
Se spet čoha po uhicah in ponoči prebuja na kratki rok.Tak ,da nimam kaj čakat.Sem mu prej dala proti bolečinam svečko,da bo vsaj uro skup spal.Res men je tega že dovolj. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
uhice znajo bit user posted image ja :/ upam, da vseeno niso uhice.

clock-img

15.04.2010, 18:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pismo, ej kako dobro kosilo, kaj nisem prej pogledala tega vsega user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 18:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 18:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jaz pa sem se zdaj z mojim zgrabla da joj user posted image  user posted image  user posted image kreten jedni ej user posted image user posted image user posted image user posted image
On meni, ne neboš šla delat k njemu, dovolj je blo. Jaz pa nebom doma, ker se mi bo zmešalo brez € pa tud ne morem bit. Ko pa mi mora kaj kupit pa jamra.. user posted image user posted image user posted image user posted image dovolj mam, šla bom pa je kak je.
Imam možnost sam dopoldan, pa še prej mi je sms poslal da mi nebo žal, ker sem zarad njega dovolj že pretrpela.

clock-img

15.04.2010, 20:20

clock-img

trezika

pencil-img

3981

to pa je na dnevnem redu že user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 20:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

to pa je na dnevnem redu že user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 20:24

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem se zdaj z mojim zgrabla da joj user posted image  user posted image  user posted image kreten jedni ej user posted image user posted image user posted image user posted image
On meni, ne neboš šla delat k njemu, dovolj je blo. Jaz pa nebom doma, ker se mi bo zmešalo brez € pa tud ne morem bit. Ko pa mi mora kaj kupit pa jamra.. user posted image user posted image user posted image user posted image dovolj mam, šla bom pa je kak je.
Imam možnost sam dopoldan, pa še prej mi je sms poslal da mi nebo žal, ker sem zarad njega dovolj že pretrpela.

po eni strani razumem T., da noče, da greš nazaj, ampak po drugi strani...denar je denar.... pa če bo upošteval tvoje pogoje, potem mislim, da ne bi smelo bit problemov...držim pesti, da bo vse OK...pa da se T. umiri user posted image

clock-img

15.04.2010, 20:25

clock-img

trezika

pencil-img

3981

moja pikica pa se bo jutri prvič z vlakom peljala user posted image greva za vikend k mojim na Koroško user posted image

clock-img

15.04.2010, 20:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

moja pikica pa se bo jutri prvič z vlakom peljala user posted image greva za vikend k mojim na Koroško user posted image

Lija tudi, samo midve greva samo do Cela user posted image

clock-img

15.04.2010, 20:55

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

po eni strani razumem T., da noče, da greš nazaj, ampak po drugi strani...denar je denar.... pa če bo upošteval tvoje pogoje, potem mislim, da ne bi smelo bit problemov...držim pesti, da bo vse OK...pa da se T. umiri user posted image

hvala Trezika..
Ma glede na to, da sem prej sms dobila, da se lahko zmenima za 3-4x dopoldan (pon.-pet.) kaj hočem boljšega. Vsaj dokler ne dobim kje drugje kaj?

clock-img

15.04.2010, 21:47

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasi smiri živce.Bodi tiho ,pa po svoje narediuser posted image .Preizkušeno.Jaz sem tud takoj v luftu pol se pa sprašujem ,pa kaj mi je treba tega ,če se itak s steno menim.user posted image .

clock-img

15.04.2010, 22:11

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Čer!

Brin je danes pravi revež, maši se mu nos težko diha,... Sva bila pri P in pravi, da ima čisto zabasana pljuča. Upam, da bo z Ventolinom šlo doma. Bratec je pa boljši. Moram jutri klicat, da me še vsaj polovico naslednjega tedna ne bo. V sredo imava kontrolo pri P, če se bo fant držal in ne bova zaradi poslabšanja morala že prej nazaj.

clock-img

15.04.2010, 22:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Čer!

Brin je danes pravi revež, maši se mu nos težko diha,... Sva bila pri P in pravi, da ima čisto zabasana pljuča. Upam, da bo z Ventolinom šlo doma. Bratec je pa boljši. Moram jutri klicat, da me še vsaj polovico naslednjega tedna ne bo. V sredo imava kontrolo pri P, če se bo fant držal in ne bova zaradi poslabšanja morala že prej nazaj.

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 22:28

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

tasi smiri živce.Bodi tiho ,pa po svoje narediuser posted image .Preizkušeno.Jaz sem tud takoj v luftu pol se pa sprašujem ,pa kaj mi je treba tega ,če se itak s steno menim.user posted image .

user posted image user posted image
to pa tak bom user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem