IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
ok, se en tak depresivno jokajoc post - gledam tele vase napise kok so vasi tezki ze in samo jokam - vesela sm za vas ful a moje dete je tok za vami...dons sm mela uz - raste po svoji krivulji a ful premalo,obseg trebuscka ni cist ok pa tudi pretoki na eni strani ne zato kontrola nasl.tedn - morm se jutr narocit...
ni sans da do pdp-ja nosim so rekl ker češ posteljica popusca takrat ze,maksimalno 4-5 tednov se,pol bodo sporzl - k hudic me je tega strah k niti ena nima dobrih izkusenj z umetnimi popadki - vse povsod konc dolg traja...pa ni mi tok ta dolzina ampak tok sm psihicno unicena da ne vem kaj naj sama s sabo...
tko
zdaj pa neham nakladat k ni treba da morte vedno moje jamranje poslusat...lepe sanje vsem
Glej, glede umetnih ne moreš vedet nič v naprej.... Moja mami je 2x rodila z umetnimi, ker svojih ni imela, pri obeh porodih je potrebovala samo 6 popadkov!!! Torej lahk rečemo, da je šla naju s sestro dobesedno prdnit ven! Jst sem tud mislila, da bom šla tak na izi, pa mi sploh pravilno niso prijeli....
Dojenje: Meni je prvič hvala bogu steklo, kljub temu, da so mi zaradi komplikacij pri CR

dali komaj čez 18 ur (pa je blo tudi mastitisov in vročin, sprejev za nos in vročih kopeli - joka in stoka, ampak stisneš zobe)... Poznam pa dve kure, ki niso hotele dojit, da se jim zize ne bi povesile.... Za take nimam lepih besed... Splača se pa maksimalno potrudit, ker je tudi enostavnejše kot sredi noči vstajat in vodo prekuhavat in ne vem kaj vse (mi hvala bogu ni bilo treba)
tannya Sicer nimam velik pojma o dieti za sladkorno, vendar ena noseča znanka jo ima in ne sme nič sadja, ker ji full zviša sladkor...
Koš za plenice: 1. imeli, ker smo ga potrebovali - je bilo predaleč do kontejnerja, pa še podarjen nam je bil (so pa kasete drage.... Zdej ga pa ne rabimo....