IZVIRNO SPOROČILO: benika
P zahteva poročni list zaradi vpisa očeta v otrokov rojstni list. Če starša nista poročena, potem moraš namesto poročnega lista predložit zapisnik o priznanju očetovstva.
pa seveda ne nosi originale ampak kopijo - sicer morajo po uradni dolznosti preverit samo vam polagam na srce da mate kopijo s seboj - dejte v materinsko pa je
cunce - jaz sem prvic imela st.56 in nekaj 62, zdaj bom sla pa kupit se st.50 glede na situacijo
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Široko povijanje; nisem povijala ne prvič in ne drugič, tudi tretjič ne mislim. Razen seveda v primeru če UZ kolkov ne bi bil 1A, potem je to druga zgodba. Niti nimam nobenega namena kupovat povijalnih plenic, ker je zame to stran vržen denar.
mi smo morali, vnaprej sem imela kupljene stiri povijalne, pa nam je bilo cisto uredu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Katrinka - če do dete lepo napredovalo, bosta šla po mojem normalno domov - ne glede na težo - no, vsaj 2 kg mora imeti
a to majo tako mejo - tok mislim da bomo skup spravl
likanje - hvala bogu mam vse drugace pa cez vikend k bodo ohladitve
torba za p - napol pripravljena, pravtako imam napol pripravljeno kaj bo dete rabilo za odhod domov
vse uporabne stvari od moje male so oprane, zlikane in v omari, morm preprat vozicek,lupinco,lezalnik...se kaj kupit...no v mesecu bom pa ze a ne
uz - v prvi nosecnosti k je blo vse ok sem imela tri,prvic slisim da sta samo dva - ni logicen, brez prvega ne mores potrditi nosecnosti, morfologija in uz pri 30t sta pa ful pomembna
hanizali - o groza, tako mlada pa tako iznenada..o joj
IZVIRNO SPOROČILO: laliela
torej morma it že prej urediti očetovstvo... ma papiri, jih mam že rahlo čez glavo
tejči, potem je kak procent možnosti, da se vidiva pa skupaj potiskava al
jaz bi ti svetovala da to pred rojstvom uredis da ne bos pol z malim otrokom letala okol, pa se tko je na prvem roj.listu ne bo oce napisan ce ne bosta prej uredila - maticar pride sedaj v p...
dude - jaz je sploh nism mela s seboj v p, nasa je ima zelo malo,menjam na 2-3 mesece zaradi higiene,imamo pa se vedno 0-3mesece velikost - vsaj od aventa ker vecje niso ok za naso k ma razdaljo od zg.ustnice do noska bolj malo in ji te najbolj ustrezajo