IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Punce pozdravljene
Dajte mi nekaj pomagat; rok imam v začetku septembra, mi pa vsi govorijo kako zelo majhen trebušček imam... UZ sem imela nazadnje v sredini aprila in res ne vem več kako naj bi trebuh zdaj izgledal
A si je katera od vas izmerila obseg trebuha, okoli popka imam 95 cm a je to normalno za 29 tednov?
Vem da je malo smešno vprašanja, pa vseeno, če se kateri ljubi meriti..:-)
lepo nedeljo vam želim
28teden, 94 cm. Ne sekiraj se
Katrinka, držim pesti, da se vse dobro izide. Odločitev je pa težka, taka ali drugačna ...
Voziček: okej, uradno se mi meša. Obupala sem nad Bolderjem, ker čakam vzorčne modele že dva meseca, ne da s emi več. Zdaj imam v ožjem izboru Quinny Freestajlerja - kar nekaj, mi sploh ni lep, okej, dokler je košara gor ja, športni sedež pa ne, pa ful malo barv imajo - ampak je pa res praktičen in ima ful stvari, ki jih hočem

In Jane Slalom Pro - nova kolekcija ima nastavljiv športni sedež v smeri vožnje - barve so mi ful bolj sprejemljive, kot pri Quinnyju, pa še lažji je. Oh ja ... Mnenj o teh dveh vozkih je pa itak že milijon napisnaih in mi tudi nič ne pomagajo

Če sem prav sledila, ga imata dve tule, ne?
Spanje: a samo jaz spim za en k, ali ve tudi?
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
evo, jest naročila fissshyke, upam, da pridejo ta teden, da jih bom imela za na morje, pa upam, da se res obnesejo!!
pismo, moj mož pa kar noče božat mojega bušija, mi je ful čudno, k si je ful želel otroka, zdej pa tko... ne vem, no, mlačno... sej mogoče pretiravam pa tko, ampak nič mu ni kej dosti do tega, da bi ga pobožal, pa spremljal brcike al pa kej...
mah, moški so si očitno ful različni al kako...
Meni tudi ni okej, če mine kak dan, da ne bi vsaj malo pobožal buhija ali ga poljubil

Ponavadi mu sama rečem, da brca, pa da roko gor, včasih pa tudi sam reče, da naj mu povem, ko bo mala v akciji
IZVIRNO SPOROČILO: archie
a mi katera zna povedat, kje je ta Zvezda v BTCju?
Hala 12, outlet - nasproti vhoda v Merkur
Zjutraj sem imela pregled, vse bp, maternica velika že za polnih 28t - danes sem ravno vstopila vanj - toksoplazma spet neg, hvala bogu, ostalo vse super
Naslednji pregled je 15.7. Pa porodniško nastopim 18.8. Jeeeeej
IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Ojla punce,
jaz sem imela danes pregled in tudi UZ mi je nareedila. Sem se hecala, da moj dragi ne verjame, da imamo punco in si je potem ful čas vzela in JE punca
. Je komentirala, da to se pa ne da zgrešit. Sedei pa lepo na riti in po turško, prav luštna je bia za videt. Me je pa kar prestrašila moja G, ker je rekla, da je otrok precej velik (1,2kg ) in da glede na prvi porod bi bilo smiselno razmišljati o carskem rezu.
V katerem tednu pa si? Moja je bila 14 dni nazaj, konec 26t 800g.
Zdaj pa šibam nazaj delat