jutro!
jaz sama v pisarni, delam nič, berem RR in božam bušija, kaj je lepšega... čeprav me bo vse delo počakalo, pa se sploh ne sekiram...
voziček, midva imava že doma parkiranega Mutsy 4-riderja temno rdeče barve, mi je res na hard lep, ampak čakala sva ga pa v resnici 2 meseca, ampak sem se prej odločila, da ga naročim, da nebi bila potem tečna zaradi tega...
pregledi - tudi jaz sem kar razočarana, 5 min traja, da pogleda izvide, te vpraša, če si ok, posluša srček in pikiraš ven. to je to, pri meni vsakokrat do sedaj, prvič sem bila nad tem čisto šokirana, ampak potem pa ugotoviš, da je to to in kaj hočeš, nimaš kaj...
sem pa začela full zatekati, imam zvečer takšne noge kot bombe, ampak to je menda normalno. edino pri meni vse te težave malo prehitevajo, ker sem šele v 25. tednu, pa imam že vse kar se pojavi kasneje... ampak ni kaj, bomo potrpeli. pa lačna sem tudi skoz, čeprav moram full pazit, kaj pojem zaradi želodčka...
poročajte potem kako je šlo na srečanju!! upam, da ne bo panike zaradi mize, čeprav menda bo slabše vreme... jaz pa oblekico za na prijateljičino poroko. upam, da me ne bo zeblo, čevlje pa sploh ne vem katere naj obujem k nobenih ne spravim več na noge, to bo še projekt...