PATRICIJA30, itak canesten lahko uporabljaš, jaz sem jih že ene 3x, je pa res, da se mi nočejo stopit , pa mi je ginekologinja rekla, naj jih malo zmočim pod vodo. Ven tečejo pa še 3 dni ali več, tako, da dnevni vložki so obvezni...
anny_, +4,5 kg? ti srečnica . Povprečje pravijo, da je +14.
Pika27, tudi jaz komaj čakam začetek januarja ali pa že decembra, da je to to, ker se čutim čist fizično nesposobna in bi že rada spoznala bejbo, ki me vsak dan pozdravlja z brcami.
jmpolona, tudi mene hecajo, da bom za novo leto rodila, pol mi bojo pa za intervju težil na popu , pa sem rekla, da ni šans za noben denar. To je intimen trenutek za družino, pa še najbrž ne bom najlepše zgledala . Me je že ginekologinja vprašal, kdaj bi rajš rodila, še to leto, ali naslednje. Samo, da ne bom med prazniki noter, ker to je pa depresivno...
Drugače pa sem včeraj brala, da se jetrc naj ne bi jedlo med nosečnosti zaradi velike količine vitamina a, me je kar malo stisnilo, ker jaz sem jih že ene parkrat jedla, mi jih je tašča še priporočala zaradi železa....pa kaki ima tudi veliko vitamina a, ki ga tudi jem zadnje čase . Čeprav se strinjam, da včasih so ženske vse jedle kar jim je pasalo, pa je bilo vse vredu, danes pa samo strašijo, te pa vseeno stisne, ko to prebereš.