pozdravljene
ja, ja, sej vem da ste me že pogrešale pišuka, kompjuter vedno zataji kadar mu je tega najmanj treba. Upam da bom kmalu rešila težavo, sedaj sem si sposodila pri tamali
okej, da ne rečem, da sem imela za prebrat 5 strani vašega čveka. pridne
in potem, da ne rečem, da me je skor vrglo k sm vidla da je arwenko že rodila in ima svojo malčico že ob sebi čestitke obema, vse najlepše in najboljše jim želim, skratka, dobro da sem tisti moment sedela. In od takrat ko sem prebrala, sicer to super novičko, mislim samo še na to, da nas lahko pošteno presenetijo ti naši škratki seveda si ga že želim videti in imeti v naročju, ampak računam pa le na tisto drugo polovico januarja, tako da, nimam še vsega zrihtanega, pa mi je dalo prav misliti. Skrajni čas je, da pripravim torbo. Oziroma bo najbrž potovalka, ker že tistih vložkov imam za cel ruzak se mi zdi... Po mojem da bom kar potovalko nabavila. Glede halje pa tudi jst ne vem... v ponedeljek sem bila v Lj. na pregledu.Kao pregledu. U bistvu pa mi je samo pogledala izvid od vode in ctg in to je blo to. Sm bla kr malo razočarana, ker mi ni naredila UZ. Ali pa sem že razvajena, ker mi ga sicer vedno naredi. Ampak, pazite tole, naročila me je potem 17.12. na UZ in 27.12. spet na pregled in ctg (ctg mi je sicer že 2krat naredila do sedaj). Ampak, res se mi je zdelo mal nesmiselno, da mi ga ni kar v ponedeljek nardila. Kmalu bom vsak teden hodila tja v Ljubljano. Na koncu bom vse te vožnje tolk štufa, da bom pristala na to, da ostanem kar tam sicer sem šla tokrat z vlakom, ker je dragi delal, pa sem mu vnaprej rekla, da ni treba jemati dopusta. Ampak glej ga zlomka, prav nobenega spremstva nisem uspela dobiti... Skratka bilo je zoprno. Te Ljubljane in vlakov in presedanja sploh nisem niti vajena in še to vreme, bljak. Ampak, kot vedno rečem, hvalaBogu da je z malčkom vse uredu. Na momente me je sicer res strah poroda in vseh spremljevalnih dejavnikov, ampak, če so vse rodile bom pa tudi jaz
glede testiranja za streptokoke... nisem o tem niti nekaj dosti razmišljala. Tako da mislim da ne bom šla na testiranje. Razen če bi mi ginekologinja to priporočila. Ampak ni mi niti omenila...
zmajcy_ mislim da si ti spraševala glede pralnih pleničk... jaz sem sedaj končno kar odločena, da jih bom nabavila. Vzela bom en komplete GroVia in en komplet Pop-In najbrž kar prek spletne trgovine Tviga. Nisem pa še nič naročala, ker upam na kakšne popuste haha, optimistka za tiste prve dni v porodnišnici pa bomo najbrž imeli za enkratno uporabo, ali eko ali navadne...
Aja, ne boste verjele kaj se je zgodilo, tudi pri nas je mamca dala zeleno luč za nabavo sušilnega stroja kar naenkrat je to oh in sploh super naprava, ne rabiš odtoka in sploh je komot za ta čas... dobro jutroooo skratka, upam da ga kmalu dobimo. Oprati moram kar še nekaj stvari in nujno moram do lekarne po bepanthen, lanolin, fiziološko, gaze, čaj iz malinovih listov ipd. ju3 pa greva tudi na csd po papirje. Vsak dan ugotavljam da mam še en kup opravkov, pa gre teden tko hitro mimo, da na koncu ugotovim, da nisem uspela opraviti skoraj ničesar. Aja, skor bi pozabla povedat, v soboto je prispela tudi košara ful mi je lepa, res sem prav zadovoljna. A mogoče katera ve, kje se dobi to spužvo za v košaro, za spodaj, ker je kar precej globoka. Na vrh bom tako ali tako dala še štrmaček. Moj dragi je šel sicer v Obi pogledat za to spužvo, pa se je ne da kupit na metre, moraš vzeti cel paket. Sicer ne vem koliko pride te spužve, ampak cena je pa 62€ (10cm spušva), za košaro pa smo dali 60€ to se mi res zdi nesmiselno. Mogoče majo kaj u Bauhausu, bova pogledala 17.
no, da ne bom zasedla preveč placa se bom sedaj končno poslovila. Mejte se fajn, zaklenite svoje trebuščke še do konca meseca
pozdravček