No da nadaljujem.
Me pregleda zdravnica, odprta 4 cm, me pošljejo gor. To je blo še pred 9to. No pol pa britje, klistir, tuš in čakanje... V porodno sobo sva prišla ob pol 1h. Prej je blo vse zasedeno. Boga rdečebela je čakala še dalj kot jaz. Od začetka smo se še sprehajali po hodniku, dokler ni prletela ena zoprna sestra, češ a ne vidmo da je gužva, nej se spravimo vsak v svojo sobo. Tm nas je blo 5, ene so še hodile na wc, smrdel je za ****... Uglavnem, ko sem prišla v porodno je blo itak pol ure pred menjavo in me sploh noben ni pogledal, ob enih je babca komi prvlekla notr enga doktorja, ki mi je skor brez besed predrl mehur (sploh nism pričakovala da mi ga bo) in ugotovil, da sem odprta 6-7cm. Pol sem dobila novo babco, res super, mislim da je že agataema napisala, da jo je mela - Maruša, res uredu, je mela pa zraven en zakompliciran porod, tko da sem spet čakala. No ob 2h se je odločla, da bi mi dala dodatno mal umetnih, da moji so dost močni za odpirat za iztis bo pa mal zmanjkal. Mi je notr poslala še eno študentko, ki je bla pol skoz z mano in jo je šla pol ob ene 4h poklicat, ker sem mela feeling, da bo to počas to. No in ob 16.17 se je rodil Tim. Babca se je na koncu res ful potrudila, me ni nč prerezala tko da sem že dost uredu. No ja sam pol pa preveč okrog letam, namest da bi mal počivala.
Tamal je ful priden, sicer bi skoz na joški visel, ampak mi je to bolj všeč kot pa da ne bi jedel. Tud jaz mam razpokane in hrastaste bradavice, sem probala z nastavkom, ampak tok znori, da ni šans. Upam, da se bo stanje čimprej popravlo. Al pa da bomo jedl manj pogosto, pol bo že bolš. Dons ponoč smo celo samo 2x vstal, pa še to samo za jest. Prejšnje dni je mel neke fore, da ponoč ni hotel spat v svoji postelci, ampak samo pri meni. Sicer je blo vsak dan bolš, pa upam da bo naprej šlo tud tko.
Tamala ga je kr uredu sprejela, sicer je mal ljubosumna, ampak ni krize. Sicer pa, če ne bi blo tega, sej sploh ne bi mela nobenga dodatnega dela
AD3 da pri nas pediater pri prvem pregledu. Sicer ne vem zakaj (mogoče zarad kolkov) je pregled zdej pri 6. tednih ne pri 1 mesecu
No ja verjetno že vedo kaj delajo al kaj.