IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Jaz prav pogrešam kakšno temo, kjer bi malo pojamrale in ne samo hvalile kako je dojenje prijetna izkušnja, ker se jst prov ornk prepričujem, da lepše še pride, ampak..
Meni je pa dojenje ful užitek

, saj prsi tiščijo, pa ko malega slišim tisti hecni občutek.. Ampak ima tako luštno faco med dojenjem, pa potem ko se zadovoljen odlepi (cmok naredi

), pa se nasmeji (saj vem, da še ni taprav nasmeh, ampak vseeno...)
Modrc mi je pa zakon, sploh ker se dosti raztegne, jaz sem pa L vzela, ker sem računala da bom imela "debele joške", kot mi je Katja rekla.
Drugače imamo pa sranje, znaki pri obeh so nova gripa

, imamo polno razkužil, pa z maskami se gledamo.. Vesna je že ful boljša, posledično živahna in ji je dolgčas, tamala danes pol dneva spi, pa ji ta velika sitnari... Je ena babica eno punco vzela, moja mami pa tamalo, k sreči sta obe šli brez problema..
Z Vitanom je še najmanj dela, razen to, da ful kaka

, tudi ponoči se je po 2x, tako da dojenje -sranje-previjanje.. Je pa hecen, spal ni čez dan praktično nič, malo po dojenju, pa se je zbudil, pa spet zizal in brundal, zdaj se pa po 3h urah prebuja.
Mastitisa vam pa nič ne zavidam, masaža pod tušem, tolk da se malo prsi zmehčajo, ampak iztiskanje ne pomaga - se samo več dela..