Hej-hej
Najprej čestitke vsem mamicam in vašim štručkam
Se dolgo nisem javila
, to pa zato ker se probam zamotit z raznoraznimi stvarmi da pozabim na to da se pri nas še ne dogaja nič
. Sem bla dans na ctg-ju, črta za popadke ravna, kot bi jo z ravnilom narisal
- čeprav mi ni glih najbolj smešno. Groza, no toliko za informacijo, prejšni teden mi je ginekolog povedal da imam v knjižici napisan napačni PDP
in mi ga je popravil na 23.1., tako da sem dejansko že 4dni čez rok (v kartoteki sem baje skos mela 23.1.????). No popadkov nič, tamali razgraja cele dneve, tako da tisto ko se mi je vmes umiril je bilo bolj to da je bil utrujen, kot pa da bi se začel pripravljat.
Počutim se sicer super, moj mož me razvaja na polno, vse mi k riti nosi, mi maže noge, ki so bolj buhtli kot noge (se mi voda nabira), kuha,..., uglavnem je priden. Edino kar me moti in mi gre celo na živce je to, da mi vsake 5minut zvoni mobitel in vsi me sprašujejo eno in isto stvar - a si že mami
, se sploh ne oglašam več na telefon, od domačih (mami sestra,...) pa imajo št. od domačega telefona, tako da za njih sem dosegljiva. Danes ko sma pršla iz ctg-ja sem imela mali čustveni izbruh, sem se sama sebi smilila
in v tistem me klicejo šefica, kolegica, soseda in sem ugasnala telefon, ker če bi se javila bi sam zaupila v telefon, da še nisem rodila in da če me še en vpraša to bom znorela!!! Ah kaj čem? - vsi so na trnih, z menoj vred, smo ga res dolgo čakali in po eni strani sem vesela da je toliko ljudi okoli mene, ki jih skrbi za mene, sam kaj ko mi trenutno grejo na živce
.
V nedeljo grem na ctg in pregled in upam da mi dajo umetne popadke in gremo akcija. Pa še to, da kao sprožiš porod pomaga veliko hoje po stopnicah, sprehodi,..., dreka(pardon), sma šla včeraj z ožem na pokopališče in v eno smer je dobre 3km, tako da sma šla dokaj hitri tempo celih 7km, ustavila sma se samo toliko da sma svečke pržgala, pa ko sma pršla domov, meni ni blo nič, razen to, da sem mogla ne wc.
Uf zdej sem pa napisla celo litanijo
, bolš da neham
. No edino to še, obljubim da bom bolj aktivna, sploh potem ko rodim, če sploh bom
Lepo se mejte, pa velik cartanja z vašimi štručkami, vam
pa čimprej v porodno in lahki porod vam želim!!!
pa-pa