Sicer nisem strokovnjak, da bi lahko trdila glede sladkorne, samo povedala sem, kar se slišala od drugih, ki so jo imele, pa so vse normalno donosile. Tukaj je seveda zelo pomembno, da jo odkrijejo, pa se potem spremlja in uravnava, pa tudi več uz-jev boš imela, da vidijo, če otrok prehitro raste, si itak skos pod kontrolo. Sej tle je problem samo, da otrok zaradi tega prehitro raste in je potem prevelik mislim, kar ni dobro za njegovo zdravje. Zato pa preventivno delajo te teste. Sej če pomisliš, kaj pa tiste, ki imajo že vse življenje sladkorno, pa tudi rojevajo? Imajo več pregledov in jih več spremljajo. Vse bo vredu
.
Jaz pa imam tudi problem. V petek sem bila pri osebni zdravnici, sem šla vodo pregledat, ker me je mehur bolel, pa je odkrila rahlo vnetje. Zdej me pa še nožnica peče za po....., včeraj sem hotla dat canesten tabletke not, če bo kaj bolje, pa me je tolk bolel, da nisem mogla dat not!!!Tok me še ni bolel, sem čist preplašena, če ni spet kakšna bakterijska vaginoza, ki sem jo že imela pred dobrim mesecem in mi je predpisala antibiotike hiconcil. Ker bakterijska vaginoza je potencialno nevarna za prezgodnji porod, glivice pa ne. No zmešal me je spet Pušenjak, ki je napisal, da se bakterijske vaginoze ne zdravi z penicilinskimi antibiotiki, kot je hiconcil, ampak z nekimi drugimi antibiotiki. Torej zdej ne vem ali sem se vnetja sploh znebila od prejšnjič ali ne! Ko sem pri prejšnjih pregledih to ginekologinji omenila, da imam še vedno težave, je rekla, da je ta antibiotik uničil bakterijo in da mi ne bo drugega predpisala in sem čakala....no zdej je pa to vnetje še hujše, kot prej in moram spet do nje. Na živce mi gre, ker mi ne vzame brisa in še preveri ali so gljivice ali bakterijska vaginoza!!! Tko, da sem se dons odločila, da kr grem tja in fajn potožim, pa da me pogleda! Mi je zoprno, ker sem zaradi teh vnetij non stop tam, me je že kar sram. Zato sem šla tudi za mehur raje k osebni zdravnici.
Se opravičujem, ker sem vam tolk zamorila s tem. Ali je imela še katera težave s tem?