Živjo vsem!
Ja glede tega vnetja, sem klicala h ginekologinji, pa me tud sprejet ni hotla, je samo pogledala prek kartoteke in se kr odločila, da ne more nič več nardit, pa še to mi je sestra povedala. Ne vem no, pomoje bi me lahko saj pogledala pa bris vzela, to bi ji 5 min vzelo, če se mi že tolk časa vleče, neki mora bit. Dejstvo je, da mam tak bolj redek, ampak gost belo-rumen izcedek, kot kakšna krema. Vonj včasih opažam, včasih ne, vonj pa vleče bolj tko na kislo. No mogoče kompliciram, ampak rajši se prepričam, da ne bo kaj narobe in se pol kaj zakomplicira. Sem se naročila samoplačniško h drugi ginekologinji naj me pregleda pa bris vzame. Canesten je že sicer res težko not dajat, samo zdej me pa res žge, ko ga vstavljam, sem ga mogla ven vzet, ker me je tko pekel. Ne bi se rada glih zdravila zarad nečesa, česar nimam, nej me pregleda, vzame bris pa določi kako pa kaj.
rdečebela, jaz sem imela tudi že pred nosečnostjo težave z želodcem (gastritis), pa se mi je to vleklo približno 2 leti. Tako, da tudi sedaj me občasno zgaga peče, pa sem mislila, da bo huje, čeprav bomo videli kaj še bo. Ponavadi me ponoči, če kaj takega jem zvečer ali pa, če popoldne zaspim in se potem zbudim in me peče. Vzamem rupurut in je vredu.
darchy, sem tudi vitagyn c dajala not z aplikatorjem, pa je bilo dobro za kakšen teden potem pa spet, mi je ginekologinja rekla, naj nekaj časa preneham z temi stvari, kar se z aplikatorjem vstavlja in naj raje začnem jesti tablete s probiotiki, ki so prav za nožnico in se zaužijejo lactogyn. No sej bomo videli dons, kaj bo ta ginekologinja rekla.
Sem mislila, da mi zdajle v nosečnosti ne bo treba vložkom uporabljam, pa jih moram še več
. Uporabljam pa vir nature od tosame, ki so iz 100% bombaža.
agataema, te čisto razumem, tudi moj je ogromno odsoten, pa na službenih potovanjih, na srečo, da hodi zdaj za vikend domov ali pa gre samo za čez teden, ko je v evropi. Prej je bil pa tudi po 3 tedne odsoten, samo na srečo se je to nehalo, ko je z mano začel
.