IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Dober večer!
Klupko: danes sva se z možem smejala na račun vašega Aneja
. Sem se z njim malo pogovarjala o naših malčkih, pa slikce sem mu pokazala (jih zelo rad pogleda in priznava, da so lepi, kar je pri njemu redko, ker na splošno ni nek ljubitelj dojenčkov. (No ja, edino Veronika je zanj itak najlepše bitje na svetu)). Naša Veronika se je začela zelo veselo obračat in se z nogicami odrivat (če leži na hrbtu, se odriva nazaj in polzi po dnevni
). Pol pa sem mu pokazala slikice od Aneja, kako se lepo kobaca in pol je prebral še tisti post, ki opisuješ kako rad ima radiator in se ni mogu nasmejat, kako mu je lahko radiator tako zanimiv
. Je reku, da bo dobro služu, če bo centralne rihtal
.

Otrokom so itak vse nezanimive zadeve zanimive. Jaz sem zdaj začela sušit perilo na stojalu v njegovi sobi, ker kurimo, pa se malo zrak navlaži, pa še šparam z elektriko, ker ne laufa sušilec..in mu je to tako zanimivo da joj.

Še preden se obrnem je že pri stojalu in vleče cunje dol.

Ko ga pa moram samega pustit, ga pa raje dam v posteljico, ker se bojim da bi stojalo prevrnil nase.
Smrekica je tudi atrakcija, o sesalcu pa raje ne bi.
Čestitke za obletnico!! Upam, da bosta preživela lepo nedeljo in še dolga srečna leta.
Menstra - jaz sem zdaj par dni imela nekaj rjavih flekov, kot na koncu menstruacije in sem čakala kdaj se bo začelo zares, ampak je še to nehalo.

Če bo tako vsak mesec...meni je prav.
Mišek je včeraj dobil že četrti zobek.

Ga bom malo snemala kako šiba do stojala, pa bom objavila, da si boste ogledale, kako je pri nas pestro.

Bognedaj da kdo pusti copate kje na dosegu, takoj jih on "pospravi"..
Grem hitro mojemu napisat kaj naj prinese iz trgovine, ker se meni ne ljubi ven. Ta mraz definitivno ni zame. Selim se na Florido!!