IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Aninchy - zakaj pa tlačiš malega v bundici v lupinico. Jaz jo dam v lupinico oblečeno v dolgem bodijo, tanki majčki in spodnjemu delu trenirke. Pa je mala vedno vroča oz. ima moker hrbet, ko jo dajem ven.
Tudi jaz sem mislila, da otroka pa RES ne moreš dat nikoli v lupinco v bundici. Ampak zarečenega kruha se največ poje.... Če je avto parkiran na dvorišču, če je zunaj -10C (in manj!) in če greš na vožnjo, ki je krajša od 15 minut ne moreš dat otroka v avto brez bundice. Moj avto je te dni dobesedno ukovan v led... Niti vrat ne morem odpret
Torej je nujno, da ima dete gor bundo. Tako da, razumem Anynchy
.
Točno tako!

Mi skos delamo ful kratke razdalje, zlo, zlo redko gremo kam dlje, ker mamo vse tle v bližini.... Pa še garaže nimamo, tak da morm itak tamalga oblečt za ven, pa da bi ga pol v avtu spet slačla pa pol spet nazaj oblačla

Nimam pa nikol tud fejst zagret avto, tak da pretoplo mu ziher ni. Mi v bistvu v avtu zmrzujemo

Ne lol sej ne, ampak res smo polno oblečeni in gretje je minimalno, ravn tolk da nas ne zebe

Itak smo pa v 10 - 15ih minutah na cilju
klupko - mah, kolkar sm zaenkrat vidla, so smejkoti bolj švoh... sm jih kuj skritizirala

če ne bo druge možnosti pa greš na yoursmiles.com - tm boš našla pa svega i svašta

pa tud sam link prilepiš v post notr pa je
emibu - Sej bi pršla k teb na obisk

sam če me nisi povabla

Midva sva tud velik sama, ampak jst mam res HB vse čist na dosegu "vozička"

tak da če nama začne dc bit, šibnema zvonit po bajtah, kdo naju povabi na obisk

Sicer pa tud jst nimam nekih ful kolegic, mam dve tle okol - ena je dva mesca noseča in ji je cele dneve slab

, druga ma pa eno leto starga in je čist preveč dela z njim, se ne morš kej dost "zmenit"

Tak da se družim kr bolj z mojo mami in staro mamo

ampak nima veze, važn da nism sama
Meemee - jst dajem skutice, frišnga mleka mu pa še nism dala, pa še bom kr mal počakala.... vsaj z nečim bom recimo da upoštevala dohtarje