Živjo punce,
še jst se pofočkam. Najprej čestitke vsem mamicam
.
Mi smo super, jemo, spimo, kakamo, lulamo,.... Dojenje nama je steklo kot je treba in tega sem reeees vesela. Se namreč spomnem od prvega kako sem se obremenjevala - ne samo s tem, da nimam dovolj mleka, prve mesece smo še dodajali in se mi zdi, da sva z očijem ves čas samo to delala - dojila, pripravljala flaše, hranila,... Tokrat smo precej bolj na easy in se kar pozna.
Malo nas matra prebavni trak, ki pri telih tamicenih še ni razvit - tko da že kar vem, kadar joka in se napenja, bo spet polna plenica
.
Danes (7 dni) smo šli prvič malo na zrak - za eno urco. Samo Gašper nekako ni bil najbolj navdušen. Se bo še navadil
. Sem mu pa do sedaj oblačila 2 tanka dolga rokava in žabice, zdaj pa ima bodi s kratkimi in čez pižamco (no, pač ena plast rokavov). Itak je ves čas pokrit, ker skoz spi. Edino za ven sem mu oblekla majčko, ki je narejena iz 2h plasti (torej enako kot dvoji rokavi) - je pa blo 19C in sonce.
Malo se mi zdi, da je zlateničen - je imela katera to? Kaj so svetovali? Meni so samo rekli, da gre z blatom ven.
Žiga zaenkrat ok sprejema bratca, čeprav danes se je že metal po meni, ko sem dojila. Tako da - mislim, da bo kmalu zahteval še več pozornosti. Sem prav razmišljala, kako bi folgala, če ne bi blo očka doma. Če se Gašper pol ure doji in to ne ravno po urniku (beri na 3 ure čez dan, če ga zvija pa lahko tudi na eno), kako bi to razložila prvorojencu
On pa naj se sam s sabo ukvarja al kako?
No, dost zaenkrat, bom zdej sledila temi in komentirala tekoče zadeve
.
Dejte mi povedat, tiste, ki ste že bolj z začetka maja - a so vaši otročki že kej budni čez dan? In kolk časa približno? Jst se sploh ne spomnim od taprvega - vem edino to (no, danes sem v to prepričana), da smo ga mi preveč "umetno" pokonc držal, pol je pa mel preveč dražljajev in je blo še slabše - namreč na njegov jok smo ga animirali, revež je pa verjetno bil preutrujen in bi nujno moral zaspat....
Mejte se!