Oj,
fiška33 - hvala! Zgleda fajn
.
Sprehod - danes smo šli 2. ven - za 2 urici. Je sicer fejst pihalo, ampak tamav je bil itak zadekan pa v vozek ne pride veter.
Dojenje in hrana - zaradi težav z želodcem/žolčem (nimam pojma čim - ju3 grem h zdravniku, upam, da kaj ugotovimo), sem na strogi dieti - beri samo star bel kruh, prekuhana zelenjava, samo belo meso. Mlečni izdelki z nizko vsebnostjo maščob. Nobenih sladic, nobenega svežega sadja, nobene sveže zelenjave, nobene smetane, nobenih jajc, nobenih gaziranih pijač, nobene mastne hrane, svinjskega mesa, alkohola
, kave.... Mah. Bogo vse skupaj, skratka
. Ampak prekršek takoooooo svinjsko boli, da bom preživela tudi to. Samo naj ugotovijo, kaj mi je, da potem saniramo (pa da res zvem kaj točno lahko jem). Tamal je pa itak še premajhen, da bi mel krčke (pomojem
) - no, sej se napenja, samo ko prdne, se pokaka, je ok. Niso pa to tisti krči, ko prav stisne pesti in postane ves rdeč.
Nincy, kok stopinj pa imate vi, da daš tamalga že kar v kratke? Mene namreč zebe, če sem pri miru in v kratkih pa mamo okol 24-25C noter.
PAtronažna - je še ni bilo - je moja soseda in mi sploh ne uspe je dobit doma. Ah ja, bomo že. Zaenkrat tamal veliko lula in kaka pa tudi zadovoljen zgleda - tko da - mora da je vse ok
. Joški pa tud mene bolijo, ampak HB (TRKAM) ni nobenih razpokic, samo pač ko prvič stisne, tud jst mal stisnem zobe pa je.
Zdej se pa zbuja pa tavelik prihaja iz vrtca (timing je obupen - lih ko ma tavelik čas, je tamali avf in na joški. Se mi "maxi" prav smili. No, pa sej bo tud to.)
Se beremo!
LpK