Najprej dobro jutro vsem skupaj,....
Včeraj zvečer sem pisala še dr.Pušenjaku zarad pritiska in je rekel,da je visok pritisk vse kar je od 140/90 in odvisen koliko sem ga imela prej,...ter da mi svetuje,da naj si ga merim vsak dan zjutraj in proti večeru,...ter da imam verjerten pritisk belih halj,...ja to pa itak,ker takoj,ko mi dajo tist okol roke mi začne razbijat srce kot noro,...
Danes sem si ga zjutraj merila in sem mela 126/76,tko,da ob 11 grem v posvetovalnico za zdravo prehrano,da vidim kaj bodo rekli,...Se bom pač mal pazila in to je to,....
Pilotgirl7 kako je z očetom???
honeybeemaja ne sekiraj se ti pa res ne,sploh,ker nosiš dvojčke,...Včasih jim niso nič težil ne zarad kg in pritiska zdaj nas majo pa pod nadzorom,... Uglavnem,da je z njima vse v redu,...drži se pa pobožaj ju v mojem imenu,...
Nina33 to kihanje gre tud men na jetra,ker me prov zaboli spodaj in sem tud pol vsa paf,kaj je z otročkom,...
isabellaLana tudi tebi čestitam za dobro opravljen pregled,....pa čestitam za punčkico,...
lil_, vipercat in tanjusi ve dober odpravte danes in želim vam čim manj teženja,....
Sara jaz čutim rahle brce zdaj zadnjih nekaj dni,prej sem čutila metuljčke,...