Patrisha, se strinjam, mi je sumljivo vse skupi
. Se pa še živo spomnim, ko sem pred zihr več kot 15 leti gledala eno oddajo o Japoncih (itak de si sam oni kej tacga zmislijo
) in pralnih strojih z nekimi posebnimi šobami za razprševanje vode in posledično dobro pranje brez oziroma s čisto malo praška. So pa že takrat namignili, de taki stroji še neki časa ne bodo glih v prodaji, je baje lobi pralnih praškarjev premočan
. No, sej če je to res, sploh ni smešno. Jaz zdej perem s Froschem, mi je kul, pa kolegica mi je nekega lovenskega bio prinesla z ne-vem-kje, namesto mehčalca imam kis, za fleke (ki jih ni malo
) mam pa od pomoje Golden products neko oranžno zadevo, ki jo baje celo piješ lohk
. No, mami me zalaga s tem že leta, za kampirat je super, imam samo to s sabo, in za posodo in za cunje, naj bi bilo celo za telo, pa sem prestaromodna glede tega.
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi
Zdej pa ne vem a je blo res, al se mi je zdelo - mogoč je pa hotu povedat TO MAMI, to mi deli!

TO MAMI,to mi deli

. Saj vinček je zdrav, ma velik železa

. No, črno, za druzga ne vem, ne pijem

.
Cukica, sej se ne bere tko zeloooo švoh, mi pa tut kosilo in malica nista glih jasna

. Kt bi namest ornk kosila neki po delih jedu. Pa ceu cajt, še dobr de si doma

. Mal priredi, če ne bo šlo drgač, pa bo

.
Iluzija, lepo da si šla pokukat

. Smo pa klele večje čveke se mi zdi. No, jaz sem ista, skor zmeri najdaljše poste skup spravim

.
Teyla keri piškoti so to točno, grem jutri spet u štacuno, pa se mi že zdej (že samo po opisu) luštajo . Mogoče pa res punco nosim, pri pobu mi je sam na kislo vleklo . Zdej grem pa na štrudl, ki mi ga je ati včeri speku. Tko, da men dons ni "treba"

.
Kje so poročila s pregledov? Al majo bolj pozne ure?
P.S. Joj, men teli hormoni delajo

Verjele ali ne, v 1.

mi ni na kraj pameti padlo, de bi tkole klepetala, še s prijateljicami nisem glih kej razpravljala o vsem skupi. Zdej pa.... Moj je pomoje srečen, da se klele mal "spucam"